Human Design Deep Dive - LIVE op IBIZA of ONLINE UITVERKOCHT

Tussen 23 en 28 april 2024 geef ik weer individuele Human Design sessies! Ik ben als spreker uitgenodigd op Ibiza bij het Human Design Zelfliefde Retreat van Lara Human Design (echte aanrader trouwens!) en heb er een paar dagen aan vastgeplakt. Tijdens die dagen geef ik online sessies, of live indien je aanwezig bent op het eiland.

Als je nieuw bent in Human Design

We beginnen met een overview van jouw design, maar ik ga jou niet vertellen wie je bent of wat je zou moeten doen.  Daarmee zou ik jou alleen maar meer (mentaal) conditioneren. Wel geef ik je de basis handvatten om meer in lijn met je natuur te gaan leven. De tools die je nodig hebt om met je experiment te starten. Helaas kan ik geen wonderen verrichten of jouw problemen oplossen, de weg van bewustwording is een individueel proces. Wel kan ik je aan de hand van de vragen die je stelt en de dingen waar je tegenaan loopt, laten zien waar dat energetisch gezien uit voortkomt. Met behulp van jouw strategie en innerlijke autoriteit zet je de eerste stapjes terug naar jouw unieke zelf.  Met die informatie kun je vervolgens starten met het experiment van je 'design leven'. Ook kan ik bepaalde thema's benoemen waardoor je getriggerd wordt en helpen hiervan bewust te worden. Vanuit je design is namelijk duidelijk te zien hoe je die overtuigingen hebt ontwikkeld. Op de plekken waar je een ontvanger bent, waar je de wereld opneemt. Tot slot: je talenten. Je levenskracht en alles wat er van nature in jou aanwezig is. Datgene wat jij uitzendt en daar mag je je aandacht op gaan leggen. 

Als je al wat verder bent in je experiment...

Voor iedereen die al enige tijd bezig is met de-conditioneren en nu een beetje vastloopt. In ca. anderhalf uur  gaan we samen een niveautje dieper in je Human Design. Wat is de samenhang tussen de pijlers van je blauwdruk? Als intuïtieve en emotioneel bewust rolmodel/kluizenaar (6/2) met de levensmissie van Onderwijs/Opvoeding, en afgestemd op 'het veld', krijg je van mij precies datgene te horen dat je nodig hebt! 

 

Wat belemmert jou?

Wat vraagt jouw specifieke aandacht, waar mag je meer bewust van worden? Welke poorten en planeten spelen welke rol in jouw leven? Wat is je core wound en welk thema herhaalt zich op het gebied van emoties? Waar mag jij nog groeien emotioneel gezien zodat je het grote talent, jouw verborgen schat, mag gaan zien en ontwikkelen? Aan welke basisvoorwaarden moet eerst worden voldaan, op basis van je blauwdruk, voordat je kan groeien in je bewustzijn en jouw ontwikkeling een duwtje in de goede richting krijgt? Ik leg je uit waar je grootste uitdagingen zitten en wat jouw aandacht vraagt.

Speciaal thema, bijvoorbeeld relaties

We kunnen in de sessie ook dieper ingaan op een (moeizame) relatie waar je niet uitkomt zelf. Of misschien wil je graag een reading over je kinderen, zodat je ze beter kunt begeleiden. 

Hoe werkt het?

1. Vul onderstaand formulier in, hier kun je kiezen voor een dag(deel) en per email maken we de definitieve afspraak. En als je op het eiland woont of verblijft: we kunnen ook een live-sessie boeken. De prijs voor een sessie komt op € 125 (ex btw). 

2. Je ontvangt een link om het ticket te kopen of bestelt direct hier. Wie het ticket reeds betaald heeft, krijgt voorrang. 

"Een reading van Barbara is zoveel meer dan een Human Design sessie. Het is mindblowing, intens en diepgaand. Vooral de intuïtieve manier waarop ze werkt, is indrukwekkend." De mooie woorden van een cliënt na een sessie in de Human Design winkel van Sabine (House of Bien, Heemstede). Tja... ik weet niet hoe ik het weet, maar het gebeurt gewoon.

Inschrijfformulier IBIZA sessie UITVERKOCHT


Uitverkocht

Human Design sessie (Ibiza session)

€ 125,00
Uitverkocht

Human Design sessie (Ibiza session)

€ 125,00

Deep Dive (online) reading van 60 - 90 minuten, op het magische eiland Ibiza. Vul ook het formulier in voor beschikbaarheid.

 

125 euro ex btw