ONLINE SESSIE / HUMAN DESIGN CONSULT

IBIZA SESSIES UITVERKOCHT

Tussen 23 en 29 april 2024 geef ik weer een aantal IBIZA empowering Human Design sessies! 

 

HUMAN DESIGN Individuele Basis Analyse of Verdiepend Consult*

Een Human Design consult van ca 1,5 uur waarin ik dieper inga op je design, eventueel aan de hand van een specifieke hulpvraag. Ben je benieuwd naar jouw levenspad en welke kant het op gaat? Welk werk bij je past? Ik ga in deze sessie(s) dieper in op enkele onderwerpen die je zelf kunt aandragen en vanuit het gesprek ontstaan de inzichten. Voor de mensen die rond de 50 zijn, kan ik de Kiron return integreren!

 

HUMAN DESIGN Relatie-reading, bijvoorbeeld een ouder/kind-reading (1-op-1)

Hier gaan we dieper in op de dynamiek tussen jou en de ander. Wat laten de charts zien over de onderlinge relaties? Kinderen kunnen heel uitdagend zijn. Als je hier tegenaan loopt en meer helderheid zoekt over jezelf en je kind, de onderlinge dynamiek wilt begrijpen, dan help ik je daar graag mee. Inzicht in Human Design schept zoveel helderheid en biedt de praktische tools ten aanzien van het functioneren van je kind. 

Waarom Ibiza?

Ik ben als spreker uitgenodigd bij het Human Design Zelfliefde Retreat van Lara Human Design (echte aanrader trouwens!) en heb er een paar dagen aan vastgeplakt. Mocht je toevallig aanwezig zijn op het eiland dan kunnen we ook live in aura afspreken bij een van de rustige baaitjes of in een gezellig koffietentje in Santa Eularia! 

* Verdiepend consult, voor als je al wat verder bent in je experiment...

Iedereen die al enige tijd bezig is met de-conditioneren en nu een beetje vastloopt. We gaan samen een niveautje dieper in je Human Design. Wat is de samenhang tussen de pijlers van je blauwdruk? Als intuïtieve, receptieve en emotioneel bewust rolmodel/kluizenaar (6/2) met de levensmissie van Onderwijs/Opvoeding, en afgestemd op 'het veld', krijg je van mij precies datgene te horen dat je nodig hebt! 

Wat belemmert jou?

Wat vraagt jouw specifieke aandacht, waar mag je meer bewust van worden? Welke poorten en planeten spelen welke rol in jouw leven? Wat is je core wound en welk thema herhaalt zich op het gebied van emoties? Waar mag jij nog groeien emotioneel gezien zodat je het grote talent, jouw verborgen schat, mag gaan zien en ontwikkelen? Aan welke basisvoorwaarden moet eerst worden voldaan, op basis van je blauwdruk, voordat je kan groeien in je bewustzijn en jouw ontwikkeling een duwtje in de goede richting krijgt? Ik leg je uit waar je grootste uitdagingen zitten en wat jouw aandacht vraagt. We kunnen in de sessie dieper ingaan op een bepaald thema, iets wat jij zelf aandraagt. Het kan gaan over je levenspad, een (moeizame) relatie waar je inzicht in zoekt. Of misschien wil je graag een reading over je kinderen, zodat je ze beter kunt begeleiden. 

Hoe werkt het?

1. Vul onderstaand formulier in, hier kun je kiezen voor een dag(deel) en per email maken we de definitieve afspraak. Meerdere sessies zijn natuurlijk ook mogelijk, daarvoor geldt een aangepast tarief! En in het geval dat je op het eiland woont of verblijft: we kunnen ook een live-sessie boeken.

2. Je ontvangt een link om het ticket te kopen of bestelt direct hier. Wie het ticket reeds betaald heeft, krijgt voorrang. 

"Een reading van Barbara is zoveel meer dan een Human Design sessie. Het is mindblowing, intens en diepgaand. Vooral de intuïtieve manier waarop ze werkt, is indrukwekkend."  Dit waren de mooie woorden van een cliënt, vlak na een sessie die ik gaf in de Human Design winkel van Sabine (House of Bien, Heemstede). Tja... ik weet niet hoe ik het weet, maar het gebeurt gewoon. 

Inschrijfformulier IBIZA sessie (UITVERKOCHT)Uitverkocht

Human Design sessie (Ibiza session)

€ 165,29
Uitverkocht

Human Design sessie (Ibiza session)

€ 165,29

Deep Dive (online) reading van 60 - 90 minuten, op het magische eiland Ibiza. Vul ook het formulier in voor beschikbaarheid.

 

200 euro inclusief btw

1. HUMAN DESIGN Analyse / Consult

Een Human Design consult van ca 1,5 uur waarin ik dieper inga op je design, eventueel aan de hand van een specifieke hulpvraag. Ben je benieuwd naar jouw levenspad en welke kant het op gaat? Welk werk bij je past? Mensen zijn na afloop van een of twee consulten vaak in staat een volgende stap te zetten. Ik ga in deze sessie(s) dieper in op enkele onderwerpen die je zelf kunt aandragen en vanuit het gesprek ontstaan de inzichten. 

2. Relatie-reading, ouder(s)/kind-reading of gezin/teamreading

Hier gaan we dieper in op de dynamiek tussen mensen. Wat laten de charts zien over de onderlinge relaties? Kinderen kunnen heel uitdagend zijn. Ze spiegelen ons doorlopend, maar hebben ook hun eigen proces, plus de dynamiek in het gezin. Wist je dat de meeste families disfunctioneel zijn? Als je hier tegenaan loopt en meer helderheid zoekt over jezelf en je kind, de onderlinge dynamiek wilt begrijpen, dan help ik je daar graag mee. Inzicht in Human Design schept zoveel helderheid en biedt de praktische tools ten aanzien van het functioneren van je kind. Ca 2 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over een of meerdere kinderen. De dynamiek tussen ouder(s) en kind wordt in kaart gebracht en besproken; gezinnen en teams volgens de theorie van de Penta.

3. Gratis reading voor jongeren

Jongeren die meer over hun design willen weten, kunnen contact met mij opnemen en ontvangen een gratis basisreading van ca. 30 minuten. Alle pijlers komen aan bod om hen te helpen steviger in het leven te staan. App me op 06-54716104 of stuur een mail, dan maken we een telefonische of live afspraak. Ook mogelijk in de vorm van een door mij ingesproken audio, zonder interactie, voor het geval men dat spannend of niet prettig vindt. 

4. Workshops

Voor een gezin, team, klas of vriendengroep, meer info

5. Lezing

Neem contact met op voor de mogelijkheden, ik verzorg graag een presentatie over Human Design, gerelateerd aan een specifiek onderwerp (opvoeding / onderwijs / relaties / 2027). Ook verschijn ik graag in je podcast of (radio/tv) programma!

6. Cursussen en masterclasses

Ik bied verschillende cursussen aan. Er is een basiscursus Human Design, een cursus gericht op (kinder)coaches die Human Design willen integreren in hun praktijk en van tijd tot tijd is er een masterclass over een specifiek onderwerp in relatie tot Human Design. De groepen zijn klein. 

 

Door de bestelling te plaatsen, koop je nog niets, en verplicht je je nergens toe, maar neem ik contact met je op via de email om een afspraak te plannen. Betaling kan vooraf via Ideal of achteraf, factuur of Tikkie.
Je mag me ook rechtstreeks een bericht sturen of appen. 

 

Prijzen zijn exclusief btw