6/2 EVENT 25 NOV: IN HUMAN DESIGN WE TRUST!

Het 6/2 event is volgeboekt! Inschrijven reservelijst is mogelijk

Aanmelden reservelijst

Het leven van een Rolmodel Kluizenaar 🦋 

Educate the Heart organiseert 25 november 2023 een Human Design 6/2 evenement op een mooie locatie centraal in Nederland, exclusief voor iedereen met het 6/2 of 6/3 profiel. 

 

Wat maakt ons leven zo anders dan dat van de andere profielen? Welke stappen doorlopen we in het (bewuste) transformatieproces? Waar loopt de 6-persoonlijkheid tegenaan en wat is onze rol? Met welke kwaliteiten en uitdagingen zijn we uitgerust? Hoe kan Human Design helpen om onszelf beter te begrijpen? Hoe komen we op het pad van onze levensmissie en waarom is authentiek leven voor ons extra belangrijk?

 

De 6e lijn persoonlijkheid gaat door drie verschillende fases het leven. De veranderingen die hiermee gepaard gaan zijn niet altijd makkelijk en ik hoop dat we elkaar in deze samenkomst kunnen ondersteunen en bekrachtigen door het delen van ervaringen en theorie. Het is van belang voor de toekomst dat wij stabiel zijn, door correct te leven als onszelf. Het voelt als een grote verantwoordelijkheid en daarom is deze bijeenkomst ook zo belangrijk! De mutatie is al begonnen en in 2027 zullen de deuren sluiten. De komende jaren zijn daarom doorslaggevend. Hoe meer mensen authentiek leven, des te soepeler de overgang. En wij hebben hierin een voortrekkersrol... 

🦋 Door het leren kennen van de blauwdruk, je unieke Human Design, kan het voor een 6/2 ineens helder worden waar op kan worden vertrouwd. Vertrouwen is een belangrijk thema voor de 6e lijn. Transformatie & vertrouwen creëren een nieuwe realiteit.  

Wat kun je verwachten?

Het event is verbindend, informatief en ervaringsgericht. Verwacht een dag met gelijkgestemden die geboren zijn met een natuurlijke wijsheid! Hoe mooi is het om eens (in aura!) bij elkaar te zijn, onze observaties en inzichten te delen en samen te bespreken hoe we het leven als 6/2 of 6/3 ervaren. Voor een rolmodel gaat het vooral om het voorleven van onze eigen weg naar een wereldse bestemming. Authentiek zijn. Door dieper in te gaan op je design, kom je erachter wat jou authentiek maakt. Naast mijzelf is Human Design analist FELICITAS DRIESSEN, 6/2 Manifesting Generator, aanwezig als spreker op dit event! Er is zoveel te leren van haar en het doet me enorm veel plezier dat ze erbij is!

Reünie

Ra had het weleens over de speciale relatie die mensen met het 6/2 profiel met elkaar hebben. Iedere 6/2 die een andere 6/2 tegenkomt in zijn  leven, kent deze al vanuit een eerder leven. Die karmische band is heel speciaal voor ons, vandaar dat dit event ook wel "de Reünie' kan worden genoemd! Deze samenkomst heeft daarom ook een verbindende functie.

Ra over 6/2

"In het eerste of tweede deel van je leven is de 'call' alles. Daar wacht je op. Maar als je in mutatie bent en het proces bent ingegaan om volgens je eigen autoriteit te leven, is er geen wachten meer. Er is slechts de prana (adem) van je bestaan. We hebben het over de persoonlijkheid rolmodel, een mentaal rolmodel, wat betekent dat we het hebben over een rolmodel van uiterlijke autoriteit. Deze wijsheid hoeft het niet aan te bieden, want het is daar niet mee bezig. Het is verweven met hun hele wezen. Als je verdwaald en wanhopig bent, kun je een rolmodel benaderen, omdat zichtbaar is dat zij, in tegenstelling tot jij, niet in de war zijn over wat ze moeten doen. Ze zitten lekker in hun vel. Er is iets aan hen, dat ze zeer aantrekkelijk maakt.

Dus, de volgende keer dat je een rolmodel ontmoet, onthoud dan dat je door ze te helpen, iets bij kunt dragen aan de toekomst, want elk rolmodel dat vanuit de innerlijke autoriteit opereert, is beter dan welk voorbeeld dan ook. Een krachtiger voorbeeld dan welke andere configuratie dan ook. Het is niet noodzakelijkerwijs een krachtig voorbeeld in de zin van een groot publiek en bla, bla en al dit soort dingen. Daar gaat het niet om. Het gaat om hun impact op de momenten waarop een beroep wordt gedaan op hun uiterlijk gezag, dat de kracht en wijsheid van een unieke autoriteit in zich draagt. Dan beleven ze echt het potentieel van wat het is om een rolmodel te zijn. Niet om leiding te geven als iemand die vóór anderen staat, maar als iemand die anderen ertoe brengt alléén te staan. Het is waar het over gaat. De grote strijd is om steeds meer mensen te leren hoe ze alleen kunnen staan, en door alleen te staan hun eigenliefde kunnen ontdekken.”

- RA URU HU (Founder Human Design Systeem)

Programma:

(onder voorbehoud van wijzigingen)

9:30 u  Inloop met koffie en thee

10:00 u Aanvang plenaire sessie o.l.v. Barbara Le Noble (6/2)

- opening

- kennismaking

- experimenteren met eigen design

11:00 u Presentatie Human Design Analist, Coach en Expert Felicitas Driessen (6/2) 

- het levenspad van de 6/2

- lijnen van de Rave i Tjing 

- ervaringen aan de hand van haar eigen design en van bekende 6/2's

- vragen uit de zaal

12:30 u Lunch - verzorgde (vega)broodjeslunch met fruit 

13:30 u Vervolg Middagprogramma met panelsessies en verdiepingen (fase 1: 0-28, fase 2: 29-49, fase 3: 50+) o.l.v. Felicitas & Barbara

15:15 u Pauze

15:45 u Masterclass 2027 en de 6e lijnsthema's 

16:45 u Borrel & bites

17:30 u Einde  

 

afbeelding: Felicitas Human Design

Locatie & kosten

 Het huidige kostenoverzicht is gebaseerd op de offerte van Atelier 300C, een sfeervolle, goed bereikbare locatie in Amersfoort, waar iedereen zich direct thuisvoelt! Mocht het zo zijn dat het aantal aanmeldingen de pan uitrijst, dan is er een alternatieve locatie, niet al te ver, waar we terecht kunnen. Uiterlijk 15 november, afhankelijk van het aantal deelnemers, ontvangen deelnemers de definitieve bevestiging per mail waar het plaats gaat vinden. Jongeren tot 25 jaar ontvangen korting. 

 

Normaal reken ik voor dit soort events inclusief verzorging van koffie/thee, lunch, borrel&bites per persoon € 99,00. Dit speciale event kan ik aanbieden voor de scherpe prijs van € 85 (€ 70,25 ex btw)*. Wat krijg je hiervoor?

- faciliteiten locatie (huur, techniek, warmte & sfeer etc.)

- hele dag koffie/thee/water

- verse broodjeslunch/fruit

- borrel/bites

- Human Design professionals met diepgaande kennis & ervaring  

- een afwisselend en verrijkend programma 

- nieuwe contacten 

 

*De prijs voor jongeren (15 tot 25 jaar) komt op € 60  (€ 49,55 ex btw) 

Een persoonlijk verhaal

In mijn boek heb ik een stukje geschreven over de geboorte van mijn zoon, ook een 6/2, en hoe speciaal dat moment was, toen ik hem voor eerst écht aankeek. Ik kende hem al, dat was zo'n bijzondere ervaring! Ook heb ik de ervaring van een ontmoeting met een man, die ook 6/2 bleek te zijn en direct al heel bekend voelde. Later werd duidelijk dat hij mijn vader was geweest in vorige levens. 

Fragment uit Grote mensen doen alsof:

Toen ik voor de eerste keer moeder werd en het leven schonk aan een mooie zoon, gebeurde er naast het wonder van de geboorte nóg iets bijzonders. Ik zou het wel een spirituele ervaring willen noemen.Na de hectiek van bevallen, familiebezoek, bijkomen en eerste borstvoeding geven, bleef ik samen met de kleine een nachtje in het ziekenhuis. Mijn zoon lag in een doorzichtige wieg naast mijn bed. Als de dag van gisteren herinner ik me het moment dat ik midden in de nacht wakker werd en half wakker, half slapend mijn ogen opendeed. Ik keek naast me, naar het bedje waar mijn pasgeboren kindje lag en zag de mooiste ogen van de wereld, die mij doordringend aankeken. Grote, donkere kijkers; oneindig diep... Een golf van geluk overspoelde mij en er was die ongelofelijke herkenning. Het was vergelijkbaar met het gevoel dat je hebt als je iemand uit je prille jeugd na een half leven ineens weer tegenkomt en direct herkent.

Ik keek mijn kind aan, was oprecht verbaasd en zei: “Hee jij! Daar ben je weer, wat leuk dat jíj het bent!” Ik kon niet geloven dat dit wezentje in mijn leven was gekomen, het was een ontmoeting met een zielsverwant. Al snel werd duidelijk hoeveel hij mij te leren had...