Verdiepingsdag: Rolmodel & Transformatie

Maandag 15 april 2024 i.s.m. HOUSE OF BIEN (Heemstede)

Verdiepende dag, onder leiding van Human Design analist/auteur Barbara Le Noble. De groep is klein, min.3, max. 6 personen. Basiskennis is vereist, deze dag is niet geschikt voor beginners! Voor de profielen 3/6, 4/6, 6/2, 6/3

 Transformatie, vertrouwen en de nieuwe tijd 

We zullen kijken naar specifieke thema's voor het rolmodel (6e lijn). De deelnemers duiken dieper in hun eigen proces, afhankelijk van hun leeftijd. De 6e lijn gaat door drie verschillende fases het leven. Wat is de essentie van de eerste, tweede en derde fase? Ze komen alledrie aan de orde, maar we gaan vooral ook dieper in op de specifieke designs en wat het betekent voor de actuele situatie. Iemand van 30 kijkt daarvoor vooral naar de Saturnus return en voor een vijftiger (of eind veertig) gaat de aandacht naar de Kiron return. Wat zijn de thema's om authentiek te zijn en wat is jouw manier om voor te leven? 

 

Verder: Incarnatiekruis, verdieping op de poorten en levensmissie. Hoe kun je jouw 'headlines' interpreteren? We gaan in detail naar jullie designs kijken. Barbara deelt haar holistisch perspectief. Ook zullen we een aantal oefeningen gaan doen. Reflectie op de eerste fase van trial & error, het martelaar zijn. Welke lessen zijn geleerd en waar is het vertrouwen beschaamd? Welke rollen heeft de 6 en waar zie je die thema's terug in je eigen design? Waar gaat je aandacht naar toe, met andere woorden: welke poort komt erbij in de dakfase? Met welke kwaliteiten en uitdagingen ben je uitgerust? Welke lessen moeten worden geleerd om tot zelfvertrouwen te komen? Welke aspecten in je design zijn je 'escape'? Wat is de Chiron wond en met welke thema's krijg je in de derde fase opnieuw te maken? 

 

Locatie: House of Bien te Heemstede

Door het bewust worden van je lessen en ervaringen uit te wisselen m.b.t. je individuele strategie & autoriteit, vallen er kwartjes, ontstaan inzichten en verandert je frequentie. Daarmee trek je de situaties aan die voor jou 'correct' zijn. Als transformatie en manifestatie uitblijft, heeft dat vaak te maken met onbewuste identificaties. Waar positioneer je jezelf nog als slachtoffer of word je belemmerd door je perfectionisme? Bewustwording van je triggers en eigen drama-driehoek halen je uit deze slachtofferrol. Wanneer je je design goed kent, op basis waarvan je nieuwe overtuigingen schept, kunnen andere mogelijheden ontstaan. 

 

Deze dag is een combinatie van theorie (bronkennis Ra Uru Hu) en individueel experiment. Door aandacht te geven aan onbewuste processen in jou, werk je aan het transformatieproces dat voor de 6 (het rolmodel) zo belangrijk is. 

🦋 Door het leren kennen van de blauwdruk, je unieke Human Design, kan het voor een 6/2 ineens helder worden waar op kan worden vertrouwd. Vertrouwen is een belangrijk thema voor de 6e lijn. Transformatie & vertrouwen creëren een nieuwe realiteit.  

 Programma 15 april 2024

9:30 - 10:00 u Ontvangst met koffie, thee en kennismaking

Ochtend:  Aanvang lesprogramma, wat zijn de verschillende rollen van het rolmodel, strategieën, gedragsidentiteiten? Hoe werkt het voor de 6 met relaties & soulmates? We kijken naar perfectionisme, optimisme, pessimisme en objectiviteit. Het afstandelijke en wereldse. Uitleg van de Saturnus & Kiron returns, de 3 verschillende fases. Globale overview designs deelnemers en reflectie-oefeningen.

12:30 u Pauze met uitgebreide gezonde lunch en sapjes, verzorgd door Sabine

Middag: Verdieping individuele designs en uitleg details. Oefeningen en sharings. Overeenkomsten met nieuwe tijd en de invloed van de 6e lijnfrequentie. Verdieping poort 55, emotioneel bewustzijn en individualiteit in relatie tot het rolmodel. Wat ga jij voorleven in de toekomst? Relatie met de overige aspecten in de individuele designs zoals incarnatiekruis. 

17:00 u Einde (uitloop tot max 17:30u)

De sfeervolle winkel is op maandag gesloten, dus zullen wij in alle rust kunnen werken. Sabine voorziet ons van koffie, thee, smakelijke tussendoortjes en een gezonde lunch!  De dag wordt afgesloten met het delen van onze inzichten.   

Deze investering zal jou veel nieuwe kennis over jezelf geven, het is echt een deep dive in het leven van een rolmodel. Voel rustig of deze dag iets voor jou kan betekenen en als dat zo is, wees dan van harte welkom! Ik zal je proces met liefde en aandacht begeleiden.

Wat krijg je:

- verdiepingsdag op inspirerende locatie House of Bien (Heemstede) 

- professionele Human Design educatie

- uitdraai van je Saturn of Kiron Return & uitleg van de essentie 

- gezonde lunch en gastvrije ontvangst 

 

 Kosten per persoon  € 247 (227 ex 9% btw)

Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, wordt je betaling teruggestort. Uiterlijk 11 april hoor je of het definitief doorgaat!  

Ticket

15 april, House of Bien (Heemstede)

Minimaal 4 personen, maximaal 6 personen (als het aantal niet gehaald wordt en je hebt een ticket gekocht, krijg je geld terug en wordt het event verplaatst)