De evolutie van de mensheid (Mary Ann Winninger aug 2020, vrij vertaald)

 

“We leven in geweldige tijden. Ik heb het gevoel dat we allemaal op de drempel van iets totaal nieuws staan. We bevinden ons op een nieuw vertrekpunt in de evolutie. We hebben allemaal onze Human Design charts met de 9 energiecentra. Deze verandering van 7 naar 9 centra vond plaats toen Herschel Uranus ontdekte in 1781. Maar het grootste deel van de mensheid leeft nog steeds het 7-gecentreerde leven, gedreven door het denken. Hoe belangrijk was het voor onze evolutie als soort om het denken op de voorgrond te hebben gehad. Maar de op de buitenkant gerichte, doel- en prestatiegerichte manier van leven is niet langer nodig. De overgang waar we ons allemaal in bevinden is van een 7-gecentreerd wezen naar een meer ontwikkeld 9-gecentreerd wezen. Het is innerlijk gericht. Er is geen doel. Het gaat niet om bereiken. Er is nergens te komen. Het gaat gewoon over ontspannen in het leven zoals het is en jezelf zijn.

 

De onthulling van de mechanica van de Maya - het Human Design System - heeft ieder van ons de sleutel gegeven om dit te leven door middel van onze strategie en autoriteit. Het heeft ons een manier gegeven om op onszelf te vertrouwen. We hebben dit nooit meer nodig gehad dan nu. We staan ​​aan de vooravond van een enorme verschuiving. Ieder van ons die vandaag leeft, kan voelen dat er iets monumentaals gebeurt.

 

Ik voel dat er twee dingen van grote betekenis tegelijkertijd gebeuren - een daarvan is de evolutie van ons individuele bewustzijn. De andere is de evolutie van de mensheid die een nieuw begin inluidt dat meer dan 400 jaar zal duren. Dit zijn opmerkelijke tijden waarin we leven. Ons leven verandert drastisch. Zonder het denken, dat de show leidt en angst creëert, is er geen lijden. Dan is de mind vrij om zich af te vragen: hoe zal het leven er in de toekomst uitzien? Hoe ziet het leven er over een jaar uit? Twee jaar? Vijf jaar? Verwondering is iets heel anders dan piekeren. Tot dusverre leef ik om hiervan getuige te zijn. Ik sta versteld van wat ik elke dag lees en zie. Het is alsof de sleutels van de afgelopen 400+ jaar zijn geïntensiveerd in de richting van 2027.

 

Het Global Consciousness programma werd gedomineerd door poort 37, de familie. Het is een sleutel die poort 25 - The Way ontgrendelt. Dus de afgelopen 400+ jaar loopt de weg naar universele liefde via het gezin, de stam, de gemeenschap en de religie. Ik ken het gezin en het belang ervan zal nooit verdwijnen - maar het zal niet langer de drijvende kracht zijn van het Global Consciousness Programma.

 

Poort 37 is ook de poort van de tastzin. "Uitgestrekte armen klaar om te omhelzen". Gedurende de laatste 6 maanden - aanraking - maakt zelfs de handdruk geen deel uit van ons dagelijks leven. Het lijkt allemaal vreemd - maar als je er vanuit dit perspectief naar kijkt, kun je zien dat alles de ontvouwing van het programma is. Het is alsof, op het juiste moment ... Akte 1 - Scene 3 eindigt. Akte 2 begint.

 

En sinds 1961 staat poort 37 in lijn 1: De moeder / vader. Harmonie. “Vriendschap die geworteld is in gevoeligheid en zorgt voor harmonie.” Er is grote druk uitgeoefend op de mensheid om harmonie te vinden en vooral met onze familie, onze vrienden en onze gemeenschappen. Wat ik voor mezelf heb ontdekt, is dat er geen uiterlijke harmonie kan zijn zonder eerst de innerlijke harmonie. Pas als we innerlijke harmonie vinden en onszelf respecteren, kunnen we de ander respecteren, dan kan er ook uiterlijke harmonie zijn.

Sinds 1615 bevindt een van de sleutels zich in poort 16. Dit is een collectieve keelpoort. Het is een heel verbaal tijdperk geweest. En elk jaar van deze 400+ jaar heeft de communicatie zich dramatisch verspreid. Kranten, radio, telefoon, films, televisie en nu internet. Communiceren is in deze periode een drijvende kracht geweest.

 

Poort 61 zit sinds 1961 in Lijn 1: Delusion. Waanidee is in feite fictie en fantasie. De afgelopen 40 jaar hebben we allemaal genoten van het lezen van boeken, het kijken naar tv-programma's en films, het spelen van computerspelletjes. De fantasie op zoveel niveaus wordt voor onze ogen uitgespeeld - maar we weten dat het fantasie is. We weten dat het een illusie is.

 

We zitten in de laatste cyclus van 7 jaar voordat de totale verschuiving naar 2027 plaatsvindt. Wat me opviel - vooral de laatste maanden, is hoe nepnieuws enorm is toegenomen. Alle sociale media en de nieuwsmedia maken deel uit van deze waanvoorstelling. Het lijkt alsof er elke dag nieuwe complottheorieën in de media zijn. Niemand weet meer of wat ze lezen waar is of niet. Ik zie dit niet weggaan. Ik voel dat het alleen maar erger zal worden.

 

Het is alsof de thema's van de sleutels sterker zijn dan ooit en tot 2027 hun laatste "zucht" zullen blijven hebben. We hebben geluk. We kunnen door alle waanvoorstellingen heen waden en gewoon weten wat goed voor ons is of niet. Het is als een zwaard dat alles doorsnijdt. We leren onze eigen waarheid kennen en het maakt niet uit wat de rest van de wereld gelooft dat het waar is.

 

Van collectief kijken naar de toekomst naar individuele wijsheid in het nu.

De sleutel beweegt al van poort 16 naar poort 20. Poort 20 is "Ik ben nu". Het is ook een keelpoort maar zo heel anders. Het drukt niet langer verbaal uit voor het collectief. Het gaat niet om delen. Dit is een individuele keelpoort. Poort 16 gaat over de toekomst. Daar gaat het niet langer over – Poort 20 gaat over Nu. Het is interessant om hier op te merken dat de verschuiving van regel 1: waanvoorstelling is naar regel 6 van de nieuwe sleutelpoort: wijsheid.

 

En dit is de evolutie van de mensheid. Het masterplan. Ik sta versteld van het Global Consciousness programma.

Het enige dat we nu kunnen doen, is op één lijn blijven met onszelf door mijn innerlijke autoriteit te eren. De toekomst is echt voor onze kinderen, onze kleinkinderen en onze achterkleinkinderen. We kunnen ze helpen om te leven naar hun ware aard, zodat ook zij weten wat wel of niet juist is voor hen ... waar ze ja en waar ze nee tegen moeten zeggen. We kunnen ze helpen hun ware aard en hun inherente intelligentie te ontdekken, zodat ze voorbereid zijn op alles wat de toekomst brengt.