Waarom Human Design

Human Design is helder en mechanisch. Het is niet moralistisch, geen goed of fout maar werkt als een gebruiksaanwijzing. Hoe vaak hoor je wel niet "dit of dat is de manier om gezond te zijn" of "je zou zus of zo moeten doen". Generalisaties die niet voor iedereen werken. Iedereen is echt anders. De differentiatie onder de oppervlakte is fascinerend, en het systeem biedt veel (complexe) informatie, maar de basis is strategie en autoriteit, kinderlijk eenvoudig om mee te experimenteren. Het is als het spiekbriefje dat je helpt de toets goed te maken. Het Human Design systeem is een mooie manier om jezelf en anderen beter te leren kennen én te begrijpen, wat bijdraagt aan harmonie in relaties. 'Ken u zelve' zeiden de grote filosofen al. Diepgaand, écht en eerlijk inclusief valkuilen en schaduwkanten. Het gaat er NIET om dat je jezelf verandert, of verbetert, het gaat enkel om bewustzijn. Zodat je niet meer iets hoeft te zijn wat je niet bent. En dan verandert alles vanzelf. 

 

De analyse van mijn eigen design was zó raak, en voelde als het ontbrekende stuk van de puzzel. Ik kende mezelf al behoorlijk goed dus wat me werd verteld was een bevestiging van mijn eigen experiment. Dat is ook wat het is, een experiment. Het is niet iets om te geloven. 

 

Ik ben een manifesterende generator rolmodel, om mensen te onderwijzen vanuit eigen unieke observaties en ervaringen geuit vanuit het gevoel. Dat gevoel is mijn innerlijke autoriteit. Mijn motivatie is om vaardigheden te leren en leiding te geven, vanuit een authentieke rol. Intuïtief en hoog sensitief waardoor ik op handen zijnde veranderingen aanvoel.  Als 2e lijn profiel ben ik veeleisend, hou ik niet van alledaagse praatjes. Voor diepgang ben je bij mij aan het goede adres. De 2e lijn is een kluizenaar, die zijn eigen ding doet. Natuurtalent, wordt opgemerkt door de omgeving. 

 

Ik maak analyses, breng relaties in kaart en help ouders met het design van hun kind, wanneer het tegen problemen aanloopt. Met simpele praktische tips kan je al een wezenlijk verschil maken, zonder dat het kind hierbij betrokken hoeft te worden. Deze begeleiding is gericht op de ouder, die het kind kan helpen door zelf een ander perspectief te ontwikkelen. Voordeel is dat een kind in zijn of haar eigen proces kan blijven zonder dat het een gevoel krijgt dat er iets mis is met hem of haar. Op mijn eigen wijze, doortastend en met respect voor ieder uniek design help ik jou je eigen design te vertalen zodat jij je bewust kan worden van wie je bent en wie je vooral niet bent! Als je leeft volgens je design dan stem je af op jezelf. Ook kun je inzicht krijgen in de onderliggende oorzaken van hooggevoeligheid, ADHD, ADD, dyslexie, eetstoornissen, borderline, conflicten, onrust en nog veel meer. Eigenlijk is alles er terug te vinden. It's all in your design! The whole picture....

 

Ik ben in 2017 begonnen met de Foundation Course van de International Human Design School en heb de basiscertificaten Rave ABC en Cartography gehaald. Ook Living Your Design en meerdere readings. In 2020 gestart met de analisten training, ATL 1- 4, die ik in 2021 heb afgerond.