INNERLIJKE REIS DOOR DE 9 CENTERS 

Human Design meets Yoga 

 Ontspanning, inspiratie en beleving! Met Barbara & Martine 

Verdiepende dag, onder leiding van Human Design expert/auteur Barbara Le Noble en yogadocent/ademcoach Martine Kok. De Human Design Bodygraph met de negen centers zul je leren kennen, maar vooral ervaren in jezelf. Het doel is om de diepgaande Human Design informatie per centrum te integreren in jouw systeem door contact te maken met het hele lichaam, van waaruit je energie, rust, sensaties en emoties gaat voelen. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen, meditatie, klankschalen, visualisaties, muziek en verhalen breng jij jezelf letterlijk tot leven!    

Locatie: Heart House te Bussum

♥ Uit het hoofd, in het lichaam

Misschien ben je al een tijdje bekend met Human Design, een mentaal en complex systeem, en heb je er nog niet helemaal het gevoel bij. Misschien zit jij, net als de meeste mensen, voornamelijk in je hoofd en vind je het maar lastig om de innerlijke signalen van de lichaamsintelligentie te herkennen. 

Human Design gaat over keuzes maken op basis van je innerlijke autoriteit. Er wordt altijd gesproken over ‘Strategie & Autoriteit’, maar hoe dan?

 Thuiskomen bij jezelf 

Wat je zal helpen is een vernieuwde connectie met het lichaam. Daar hebben we een doeltreffende methode voor: we gaan de weg naar binnen met behulp van de bewuste aandacht en adem. Barbara en Martine hebben hun expertise gebundeld en een uniek programma bedacht voor ieder centrum, waarbij alle zintuigen worden betrokken. Denk aan ademoefeningen, eenvoudige yoga-houdingen, tapping, HD-kennis, visualisaties en sounds op dezelfde frequentie als de centers. Je zult verrast worden door de verdieping en manier waarop alle aspecten worden geïntegreerd, fysiek, mentaal en emotioneel. Het wordt een combinatie van begrijpen hoe het mechanisme van de centers werkt en het ervaren van energie in het lichaam. Yin & yang. 

♥ Aura experiment

Naast deze individuele innerlijke reis door de centers, gaan we in de middag nog wat actiever bezig met aura-experimenten in de grote zaal. Hoe voelt het voor iemand met een open centrum als hij omringd wordt door mensen die het centrum gedefinieerd hebben? Hoe anders voelt het aura van een Projector? Natuurlijk is er tussendoor ruimte voor vragen over je eigen design. Speelse oefeningen die je bewust helpen worden over wat er allemaal in je leeft...

Tijdens de pauzes verblijven we in het sfeervolle Heart Café. Dit is de plek waar we onbeperkt genieten van koffie, thee, smakelijke tussendoortjes en een uitgebreide, gezonde lunch!  De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke sharing & slotritueel.  

Een ontspannen dag Human Design & lichaamswerk door middel van een reis door de centers: alle zintuigen actief! De groep zal niet groter zijn dan 20 personen, zodat iedereen verzekerd is van persoonlijke aandacht! 

 

 Programma

09:30 u Ontvangst Heart House met koffie, thee (Heart Café)

10:00 u Aanvang programma met ‘landing’ & kennismaking

10:20 u Presentatie Human Design centers  (Anahata zaal)

10:45 u Zintuigelijke reis door de 9 centers (deel 1 - individuele reis door de Human Design centers)

12:15 u Pauze met uitgebreide gezonde lunch verzorgd door Heart House catering

13:00 u Zaal weer open voor middagprogramma, momentje voor jezelf

13:15 u Vervolg Zintuigelijke reis door de 9 centers (deel 2-reis door de Human Design centers)

14:30 u Pauze 

15:00 u Sharings, integratie-oefeningen en aura-experiment

16:00 u Vragen, eventueel opstelling

16:45 u Gezamenlijk slotritueel

17:00 u Afsluiting & uitloop

Deze investering zal jouw kennis over en de belichaming van Human Design verrijken! Wij hebben gekozen voor een kwalitatief hoogstaande locatie waar het ons aan niets zal ontbreken. Een prettige ambiance en voorzien van alle benodigde faciliteiten. We hebben het zo scherp mogelijk geprijsd, dus hebben geen speciale aanbieding of stuntprijs voor snelle beslissers! Voel rustig of dit event iets voor jou kan betekenen en als dat zo is, wees dan van harte welkom! We zullen je proces met liefde en aandacht begeleiden.

♥ voor onze emotioneel gedefinieerde mensen geldt dat we een aantal kaarten reserveren voor het geval er meer tijd nodig is om helderheid te krijgen! Stuur me gerust even een berichtje, mochten er nog specifieke vragen zijn (laatste geldt uiteraard ook voor non-emo's)

Wat krijg je:

- hele dag volledig verzorgd (body & mind)

- yoga- en ademsessies, klankschalen en materialen

- informatief tekstdocument met jouw unieke Human Design chart 

- professionele/gecertificeerde Yoga & Human Design begeleiding 

- uitgebreide en gezonde lunch

Uitverkocht

Ervaar de Human Design centers

€ 119,00
Uitverkocht

Ervaar de Human Design centers

€ 119,00

Verdiepende dag, onder leiding van Human Design expert/auteur Barbara Le Noble en yogadocent/ademcoach Martine Kok.

De Human Design Bodygraph met de negen centers staat centraal, deze ga je door en door leren kennen, maar vooral ervaren. Het doel is om de diepgaande Human Design informatie per centrum te integreren in jouw systeem. Contact te maken met het hele lichaam en energie, rust, sensaties en emoties te gaan voelen. 

De groep zal niet groter zijn dan 20 personen, zodat iedereen verzekerd is van persoonlijke aandacht!


Locatie: Heart House te Bussum