• Human Design Systeem
  • Bewust ouderschap
  • Onderwijs
  • Relaties
  • Grote mensen doen alsof

Human Design Readings (producten)

Na het afronden van de IHDS basisopleiding in Nederland (Foundation Courses, 2017/2019) bij Denys Goossens, heb ik in 2020/2021 de "Analyst Training" in vier modules gevolgd via de internationale school van HD professionals Ilse Sendler en Martin Grassinger, zij behoren tot de eerste groep studenten van Ra Uru Hu. Daarnaast heb ik tussen 2019 en 2023 verschillende cursussen en webinars gevolgd van onder andere Fee Driessen, Peter Schröder, Deborah Berger, Aloknand Diaz, Richard Beaumont, Mary Ann Winniger, Josette Lamotte en meer. In februari 2023 een vierdaags intensieve cursus over het functioneren van groepsdynamieken ( WA / Penta) door Aloknand Diaz i.s.m. Nayla Nasra en Jacolien de Koning.

 

Ik heb mij gespecialiseerd in relatie dynamieken, bijvoorbeeld die tussen ouder en kind, binnen het gezin, om ouders de nodige tools te geven waarmee ze hun kind beter leren begrijpen. Echter, zij zullen daarbij ook hun eigen proces moeten aangaan, het is altijd een wisselwerking. Ook mogelijk om te kijken naar welke rol iemand speelt in de klas of in een team. Mijn benadering is down to earth en helder. Mijn gave is dat ik het hele plaatje zie en een holistische aanpak heb, waarbij de authenticiteit van alle partijen centraal staat.

 

Als je meer wilt weten over mijn visie, zou je mijn boek Grote mensen doen alsof kunnen lezen, waarin ook veel gedetailleerde Human Design informatie te vinden is.

 

De sessie kan in Almelo, bij mij thuis plaatsvinden, of in een online zoommeeting. 

Aanbod

Als Human Design expert bied ik verschillende producten aan:

1. Human Design consult op maat

2. Relatie ouder/kind/gezin - reading voor ouders

3. Jongeren (tot 28 jaar) - gratis

4. Workshop voor vriendengroep of collega's

5. Lezing

 

Foundation readings mag ik officieel wel geven, maar dit voelt voor mij niet (meer) correct! Wel kan ik je doorverwijzen naar de juiste mensen. Ik volg mijn strategie & autoriteit en doe de dingen die voor mij goed voelen en passen bij mijn levensmissie van Onderwijs en opvoeding (LAX of Education 11/12 46/25). 

1. HUMAN DESIGN Consult 

Een Human Design consult ca 1,5 uur waarin ik dieper inga op je design, eventueel aan de hand van een specifieke hulpvraag. Ben je benieuwd naar jouw levenspad en welke kant het op gaat? Welk werk bij je past? Mensen zijn na afloop van een of twee consulten vaak in staat een volgende stap te zetten. Ik ga in deze sessie(s) dieper in op enkele onderwerpen die je zelf kunt aandragen en vanuit het gesprek ontstaan de inzichten. 

2. Kind-reading of gezin/teamreading

Hier gaan we dieper in op de dynamiek tussen mensen. Wat laten de charts zien over de onderlinge relaties? Kinderen kunnen heel uitdagend zijn. Ze spiegelen ons doorlopend, maar hebben ook hun eigen proces, plus de dynamiek in het gezin. Wist je dat de meeste families disfunctioneel zijn? Als je hier tegenaan loopt en meer helderheid zoekt over jezelf en je kind, de onderlinge dynamiek wilt begrijpen, dan help ik je daar graag mee. Inzicht in Human Design schept zoveel helderheid en biedt de praktische tools ten aanzien van het functioneren van je kind. Ca 2 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over een of meerdere kinderen. De dynamiek tussen ouder(s) en kind wordt in kaart gebracht en besproken; gezinnen en teams volgens de theorie van de Penta.

3. Jongeren

Jongeren die meer over hun design willen weten, kunnen contact met mij opnemen en ontvangen een gratis basisreading. Alle pijlers komen aan bod om hen te helpen steviger in het leven te staan. App me op 06-54716104 of stuur een mail, dan maken we een telefonische of live afspraak. Ook mogelijk in de vorm van een door mij ingesproken audio, zonder interactie, voor het geval men dat spannend of niet prettig vindt. 

4. Workshops

Voor een gezin, team, klas of vriendengroep, meer info

5. Lezing

Neem contact met op voor de mogelijkheden, ik verzorg graag een presentatie over Human Design, gerelateerd aan een specifiek onderwerp (opvoeding / onderwijs / relaties / 2027). Ook verschijn ik graag in je podcast of (radio/tv) programma!

Cursussen

Ik ben me aan het beraden om het komende jaar een paar cursussen te geven, onder andere om de mechanics van Human Design bij te brengen, hoe je de essentie uit de bodygraph haalt en de kunst van keynoting. Een diepgaande reis door de bodygraph, zodat de pijlers geen geheimen meer voor je hebben.

 

Door de bestelling te plaatsen, koop je nog niets, en verplicht je je nergens toe, maar neem ik contact met je op via de email om een afspraak te plannen. Betaling kan vooraf via Ideal of achteraf, factuur of Tikkie.
Je mag me ook rechtstreeks een bericht sturen of appen. 

Human Design Consult

€ 145,00

Human Design Consult

€ 145,00

Je bent al bekend met de basis, en zoekt naar verdieping en inzichten.

Ca 1,5 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over jezelf, of een ander. Relatie-coaching. Carrière. 

 

Inzicht in Human Design schept zoveel helderheid en biedt de praktische tools ten aanzien van het functioneren van je kind in het gezin of op school.

Ca 2 uur -of zolang als nodig is- (online) sessie waarin ik de de dynamiek tussen ouder(s) en kind in kaart breng, maar ook aandacht heb voor de individuele aspecten.