• Human Design Systeem
  • Bewust ouderschap
  • Onderwijs
  • Relaties
  • Grote mensen doen alsof

Human Design Readings (producten)

Na het afronden van de basisopleiding in Nederland (Foundation Courses, 2017/2019) heb ik in 2020/2021 de "Analyst Training" in vier modules gevolgd via de internationale school van HD professionals Ilse Sendler en Martin Grassinger, zij behoren tot de eerste groep studenten van Ra Uru Hu. De sessie kan in Almelo, bij mij thuis plaatsvinden, of in een online meeting. In overleg zijn andere locaties mogelijk (bijvoorbeeld Veluwe).

Ik bied verschillende producten aan:

1. Foundation Reading 

2. Consult op maat

3. Kind-reading voor ouders

4. Audio (ca 30 minuten ingesproken analyse) 

5. Workshops

1. Foundation reading 

Je kunt bij mij terecht voor een Foundation Reading van ca 2,5 à 3 uur waarin ik je Human Design lichaamsgrafiek analyseer en uitleg geef over je energetisch functioneren. 

Wat zijn de pijlers van de Foundation Reading?

- Strategie (type) & (innerlijke) Autoriteit 

- Definitie, waar zit je levensenergie / levenskracht

- Uitleg van de 9 centers en hoe ze voor jou werken

- Talenten & uitdagingen (zelf en niet-zelf) 

- Profiel, wat is je rol in het leven

- Levensdoel (Incarnation cross)

Na afloop ontvang je een uitgebreid persoonlijk document van ca 15 pagina's, waarin alles helder en overzichtelijk wordt beschreven. Als voorbereiding op de sessie duik ik diep in je design om te ontdekken waar je belangrijkste thema's liggen. De informatie is veelomvattend en meestal vallen de kwartjes ook nog maanden later, dus met een schriftelijk document is het mogelijk om alles terug te lezen. En de sessie wordt opgenomen zodat je deze altijd terug kan luisteren. Met deze reading heb je een compleet overzicht van je blauwdruk en de bijbehorende strategie en autoriteit, maar ook algemene kennis over de werking van de centers en het systeem. 

2. Vervolgconsult of consult op maat  

Ook is het mogelijk een Human Design consult te boeken van 1 à 1,5 uur met een specifieke hulpvraag ten aanzien van zichzelf of partner, kind, familielid etc. Human Design geeft mooie extra inzichten die voor jouw persoonlijke bewustwordingspad heel waardevol zijn. Ben je benieuwd naar jouw levenspad en welke kant het op gaat? Welk werk bij je past? Mensen zijn na afloop van een of twee consulten vaak in staat een volgende stap te zetten. Ik ga in deze sessie(s) dieper in op enkele onderwerpen die je zelf kunt aandragen en het ontstaat veelal in het moment.

3. Kind-reading voor ouders 

Het loopt niet lekker tussen jou en je kind, waardoor problemen ontstaan, bijvoorbeeld op school of in het gezin. Inzicht in Human Design schept zoveel helderheid en biedt de praktische tools ten aanzien van het functioneren van je kind. Ca 1,5 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over een of meerdere kinderen. De dynamiek tussen ouder en kind wordt in kaart gebracht en besproken.

4. Audio

Ik spreek een ca 30 minuten audio in, helemaal afgestemd op jouw design. Alle pijlers komen aan bod. 

5. Workshops

Voor een gezin, team, klas of vriendengroep, meer info

Door de bestelling te plaatsen, koop je nog niets, en verplicht je je nergens toe, maar neem ik contact met je op via de email om een afspraak te plannen. Betaling vindt plaats achteraf.
Je mag me ook rechtstreeks een bericht sturen of appen. 

Jouw unieke blauwdruk!

Human Design Analyse / Foundation reading

€ 175,00
Jouw unieke blauwdruk!
Jouw unieke blauwdruk!

Human Design Analyse / Foundation reading

€ 175,00

Een ca 2,5 uur durende (online) sessie en een 15 pagina's persoonlijk document van jouw unieke blauwdruk. Alle pijlers komen uitgebreid aan bod, Type, Profiel & Levensbestemming, Strategie en Autoriteit, Definitie en de niet-zelf mind. Ook zullen alle centers besproken worden en hoe ze voor jou werken. Deze reading is voor iedereen die zichzelf diepgaand wil leren kennen en in het bijzonder aan te raden als je van plan bent de opleiding te doen, of Human Design wil gebruiken in je (coachings)praktijk. 

Je bent al bekend met de basis, en zoekt naar verdieping en inzichten.

Ca 1,5 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over jezelf, of een ander. Relatie-coaching. Carrière. 

 

Inzicht in Human Design schept zoveel helderheid en biedt de praktische tools ten aanzien van het functioneren van je kind.

Ca 1,5 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over een of meerdere kinderen. De dynamiek tussen ouder en kind wordt in kaart gebracht.

 

Persoonlijk document van je Lichaamsgrafiek, waarin wordt uitgelegd hoe jij energetisch functioneert. Je Type, Autoriteit, Strategie, Profiel, Definitie (kanalen), Poorten en een overzicht van de Centers. De informatie is diepgaand. 

In het ongeveer 20 pagina's tellende Word document krijg je een totaalbeeld van jouw blauwdruk, de kwaliteiten en valkuilen, geen standaard teksten maar mijn eigen werk op basis van de lessen (audio's / video's) van Ra Uru Hu en wat ik geleerd heb in de opleiding. 

 

Audio

€ 50,00

Audio

€ 50,00

Een ca 30 minuten durende audio van jouw design. Alle pijlers komen uitgebreid aan bod, Type, Profiel & Levensbestemming, Strategie en Autoriteit, Definitie en de niet-zelf mind. 

Een overview, de basis van Human Design uitgelegd inclusief jouw specifieke kwaliteiten.