Human Design consults zijn op aanvraag (barbaralenoble@hotmail.com). Voor mij werkt dat het beste om in het moment te reageren of ik er energie voor heb. Jongeren mogen me sowieso altijd een mail sturen en voor jullie maak ik tijd! De komende maanden is mijn aandacht bij andere projecten zoals de podcast, nieuw boek, trainingen en andere events! 

Opleiding & Ervaring

Na het afronden van de IHDS basisopleiding in Nederland (Foundation Courses, 2017/2019) bij Denys Goossens, heb ik in 2020/2021 de "Analyst Training" in vier modules gevolgd via de internationale school van HD professionals Ilse Sendler en Martin Grassinger, zij behoren tot de eerste groep studenten van Ra Uru Hu. Daarnaast heb ik tussen 2019 en 2023 verschillende cursussen en webinars gevolgd van onder andere Peter Schröder, Deborah Berger, Alokanand Diaz, Richard Beaumont, Mary Ann Winiger  en meer. In februari 2023 een vierdaags intensieve cursus over het functioneren van groepsdynamieken ( WA / Penta) door Alokanand Diaz i.s.m. Nayla Nasra en Jacolien de Koning. Afgelopen september experimentele Human Design workshops bij Nina Rosas in Frankrijk (Fous du Village) om nog dieper in relaties te kunnen duiken. 

Human Design Readings (producten)

Ik ben iemand met een holistische benadering en zie de samenhang in een design. Human Design kan ouders en leerkrachten helpen om een kind beter te leren begrijpen. Echter, zij zullen daarbij ook hun eigen proces moeten aangaan, het is altijd een wisselwerking. Mijn benadering is down to earth en vanuit het hele plaatje; een objectieve analyse, vanuit verschillende disciplines. The Gene Keys van Richard Rudd gebruik ik soms voor contemplatie en verdieping, evenals Quantum Human Design van Karen Curry Parker. Maar de bronkennis van Ra Uru Hu is de belangrijkste basis!

 

Ik volg mijn strategie & autoriteit en doe de dingen die voor mij goed voelen en passen bij mijn levensmissie van Onderwijs en opvoeding (LAX of Education 11/12 46/25). Human Design benader ik vanuit een universeel perspectief; centraal staat het oneindig potentieel van de mens en tegelijkertijd het principe van 'no choice'. Dat lijkt tegenstrijdig, maar is het niet. Als je je overgeeft aan het niet-weten, aan de flow van het leven als jezelf, dan accepteer je dat niet alles maakbaar is in het leven. Je vertrouwt erop dat je onderdeel bent van een groter geheel en dat je je niet kunt laten leiden door je beperkte denken. Dat vertrouwen in iets groters, in het leven, is uiteindelijk de drijvende kracht achter je oneindig potentieel en brengt het leven in flow! Alleen de kennis hebben is niet genoeg, het gaat erom dat je experimenteert met je design en autoriteit! Het systeem leert ons dat iedereen uniek is, we noemen het niet voor niets de wetenschap van differentiatie. 

Als je meer wilt weten over mijn visie, zou je mijn boek Grote mensen doen alsof kunnen lezen, waarin ook veel gedetailleerde Human Design informatie te vinden is. 

Aanbod

Als Human Design expert bied ik verschillende producten aan:

1. Human Design Analyse / Consult

2. Relatie ouder/kind/gezin - reading voor ouders

3. Jongeren (tot 25 jaar) - gratis

4. Workshop voor vriendengroep of collega's

5. Lezing

6. Meerdaagse cursussen en masterclasses

 

Als je een sessie bij mij boekt, voor jezelf, dan is optie 1 het beste. Dit kan online of op locatie. Uiteraard neem ik een overview van jouw design mee in het consult, maar ik ga jou niet vertellen wie je nu bent of wat je zou moeten doen. Daarmee zou ik jou alleen maar meer (mentaal) conditioneren. Ook kan ik geen wonderen verrichten of jouw problemen allemaal oplossen;) Wel kan ik je aan de hand van de vragen die je stelt en de dingen waar je tegenaan loopt, laten zien waar dat energetisch gezien uit voortkomt en hoe je innerlijke autoriteit werkt. Hoe kom je erachter wat correct voor je is? Met die informatie kun je vervolgens starten met het experiment van je 'design leven'. Ook kan ik bepaalde thema's waardoor je getriggerd wordt, benoemen en je uitdagen op de stoel van de passagier te gaan zitten en je eigen overtuigingen te observeren. Vanuit je design wordt ook duidelijk hoe je die overtuigingen hebt ontwikkeld.

De sessie kan in Almelo, bij mij thuis plaatsvinden, of in een online zoommeeting. 

1. HUMAN DESIGN Analyse / Consult

Een Human Design consult van ca 1,5 uur waarin ik dieper inga op je design, eventueel aan de hand van een specifieke hulpvraag. Ben je benieuwd naar jouw levenspad en welke kant het op gaat? Welk werk bij je past? Mensen zijn na afloop van een of twee consulten vaak in staat een volgende stap te zetten. Ik ga in deze sessie(s) dieper in op enkele onderwerpen die je zelf kunt aandragen en vanuit het gesprek ontstaan de inzichten. 

2. Relatie-reading, ouder(s)/kind-reading of gezin/teamreading

Hier gaan we dieper in op de dynamiek tussen mensen. Wat laten de charts zien over de onderlinge relaties? Kinderen kunnen heel uitdagend zijn. Ze spiegelen ons doorlopend, maar hebben ook hun eigen proces, plus de dynamiek in het gezin. Wist je dat de meeste families disfunctioneel zijn? Als je hier tegenaan loopt en meer helderheid zoekt over jezelf en je kind, de onderlinge dynamiek wilt begrijpen, dan help ik je daar graag mee. Inzicht in Human Design schept zoveel helderheid en biedt de praktische tools ten aanzien van het functioneren van je kind. Ca 2 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over een of meerdere kinderen. De dynamiek tussen ouder(s) en kind wordt in kaart gebracht en besproken; gezinnen en teams volgens de theorie van de Penta.

3. Gratis reading voor jongeren

Jongeren die meer over hun design willen weten, kunnen contact met mij opnemen en ontvangen een gratis basisreading van ca. 30 minuten. Alle pijlers komen aan bod om hen te helpen steviger in het leven te staan. App me op 06-54716104 of stuur een mail, dan maken we een telefonische of live afspraak. Ook mogelijk in de vorm van een door mij ingesproken audio, zonder interactie, voor het geval men dat spannend of niet prettig vindt. 

4. Workshops

Voor een gezin, team, klas of vriendengroep, meer info

5. Lezing

Neem contact met op voor de mogelijkheden, ik verzorg graag een presentatie over Human Design, gerelateerd aan een specifiek onderwerp (opvoeding / onderwijs / relaties / 2027). Ook verschijn ik graag in je podcast of (radio/tv) programma!

6. Cursussen en masterclasses

Ik bied verschillende cursussen aan. Er is een basiscursus Human Design, een cursus gericht op (kinder)coaches die Human Design willen integreren in hun praktijk en van tijd tot tijd is er een masterclass over een specifiek onderwerp in relatie tot Human Design. De groepen zijn klein. 

 

Door de bestelling te plaatsen, koop je nog niets, en verplicht je je nergens toe, maar neem ik contact met je op via de email om een afspraak te plannen. Betaling kan vooraf via Ideal of achteraf, factuur of Tikkie.
Je mag me ook rechtstreeks een bericht sturen of appen. 

 

Prijzen zijn exclusief btw

Uitverkocht

Human Design Consult - 1 uur

€ 125,00
Uitverkocht

Human Design Consult - 1 uur

€ 125,00

Het uitgangspunt is het design, van basis tot verdieping. Zou je graag een goede uitleg krijgen van je functioneren op basis van je blauwdruk? Of zoek je naar verdieping en inzichten?  

Maximaal 1 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over jezelf, of een ander. Relatie-coaching. Carrière. 

Inzicht in Human Design schept zoveel helderheid ten aanzien van relaties.

Een sessie brengt ieders kwaliteiten en valkuilen in kaart. Waar lopen jullie tegenaan en welk bewustzijn wordt gevraagd in de relatie? Wat mag geaccepteerd worden en waar is werk te doen?

In een relatiereading kijk ik naar de mechanische aspecten tussen jullie. Compositiechart en uitleg. 

In een gezinsreading maak ik de Penta-chart. 

Ca 2,5 uur (online) sessie waarin ik de de dynamiek tussen ouder(s) en kind(eren) in kaart breng, maar ook aandacht heb voor de individuele aspecten van de familieleden.