Masterclass: Dynamiek in het gezin: PENTA energie

Basically every family is dysfunctional - Ra Uru Hu

Alles wat je wilt weten over PENTA energie!

Zondag 3 maart 10:00 - 12:00 uur

Zodra drie tot vijf mensen bij elkaar zijn, spreken we van een Penta, een aura-vorm dat het bijproduct is van individuele aura’s. We zijn bijna allemaal geboren in een Penta (gezin) en deze groepsvorming is onderdeel van de aard van het mens-zijn. De Penta groepsdynamiek, een aura-vorm gecreëerd uit de energie van drie tot vijf mensen, heeft een sterke invloed op ieder van ons en zijn energie homogeniseert de groep als geheel. Het trekt ons weg van onze eigen autoriteit en individualiteit. We zien het vooral in het gezin, soms in de werkomgeving of vriendengroepen waar we deel van uitmaken. 

Groepen van 3-5 personen, bekeken vanuit Human Design perspectief

Ra zei dat bijna alle families disfunctioneel zijn, omdat ze allemaal wel iets wezenlijks missen in de groepssamenstelling. Als gevolg van die openheid kan de energie niet goed stromen of raakt verstoord, hetgeen nog verergerd wordt wanneer gezinsleden hun niet-zelf leven. Hoe komt het toch dat je je zo anders kunt voelen in een groep? Waar in de Human Design kaart vinden we meer informatie over de invloed die iemand heeft op anderen in een kleine groep? Wie kunnen ontsnappen aan de Penta en waarom? Deze vragen en meer komen aan de orde in de Masterclass. 

 

Ook kijk ik naar voorbeelden van een Penta, een gezin van vader, moeder en twee kinderen. Waar lopen zij tegenaan? Wie is er dominant? Wat zouden de gezinsleden moeten weten over de dynamiek? Welke thema's vindt je op welke plek in de kaart en hoe kun je deze interpreteren? 

 

Een diepgaande Masterclass, waarna je de basics van het Penta lezen kunt toevoegen aan je vaardigheden, om toe te passen bij klanten! Ik heb de theorie van deze groepsdynamiek geleerd van 'HD goeroe' Alokanand Diaz tijdens een meerdaags event en meegedaan aan een Penta experiment met Nina Rosas in Frankrijk. Ook de literatuur en audio's van Ra hierover bestudeerd. Inmiddels ook al vele readings gedaan en mensen inzichten gegeven in hun Penta, vooral in de privésfeer!

 

Kosten € 34,50 (exclusief btw)

 

De Penta groepsdynamiek, een aura-vorm gecreëerd uit de energie van drie tot vijf mensen, heeft een sterke invloed op ieder van ons en zijn energie homogeniseert de groep als geheel. Het trekt ons weg van onze eigen autoriteit en individualiteit.

Waar in de Human Design kaart vinden we meer informatie over de invloed die iemand heeft op anderen in een kleine groep? Wie kunnen ontsnappen aan de Penta en waarom? Deze vragen en meer komen aan de orde in de Masterclass. 

Ook kijk ik naar voorbeelden van een Penta, een gezin van vader, moeder en twee kinderen. Waar lopen zij tegenaan? Wie is er dominant? Wat zouden de gezinsleden moeten weten over de dynamiek? Welke thema's vindt je op welke plek in de kaart en hoe kun je deze interpreteren? 

Een diepgaande Masterclass, waarna je de basics van het Penta lezen kunt toevoegen aan je vaardigheden, om toe te passen bij klanten! 

Kosten opname € 34,50 (exclusief btw)

Met de aanschaf van dit product, ontvang je de video-opname van deze lezing van 3-3-2024, inclusief de Q&A na afloop met de aanwezige deelnemers.