♥ Emotional Spirits! 

Zaterdag 5 oktober 2024 

Het eerste idee ontstond tijdens een interactieve lezing in februari. Er waren 50 mensen in de zaal en ik vroeg alle emo’s om naar de gang te gaan. Er ging een zucht van verlichting door het achtergebleven publiek met het open SP. Zij zaten ineens in een serene sfeer en ik zag ze ontspannen. 

Vervolgens begaf ik me naar de gang, waar zo’n 20 emo’s stonden te golven. Het was rumoerig, gezellig, bubbly. Oh my god wat voelde dat goed. Ook voor ons is het heerlijk bevrijdend om onder gelijkgestemden te zijn. Geen angst of de andere kant je overdreven of too much vindt, maar complete acceptatie ervaren. De emotionele energie kon gewoon stromen en zijn. Het resoneerde in alle diepe lagen van de Solar Plexus. 

Vrijblijvend aanmelden? Scroll helemaal naar beneden voor inschrijfformulier

♥ En daar kwam het idee: wat nou als je deze ervaring van gelijkgestemdheid bewust kunt maken voor een hele grote groep emo’s? Zodat zij in contact komen met hun eigen emotionele spirit, met het stukje in hen wat we de innerlijke autoriteit noemen. Kennismaken met een dieper laagje, dicht bij hun gevoel, diep voelend en reflecterend.

 

Niet iedere 'emo' is even emotioneel complex. We golven allemaal anders, maar we hebben wel allemaal een bepaalde diepte en onvoorspelbaarheid. Zou je meer willen leren over deze golven? Hoe het voor jou werkt? 

 

We zullen leren, maar ook verhalen met elkaar delen en verbinden. Poorten analyseren en schaduwkanten benoemen. De heftigheid van emoties maar ook de potentie van emotionele bewustzijn, door de ruimte te voelen en je hart te openen. Voelen. De romantische liefde is anders, waar zit het verlangen, de passie en de seksualiteit? De Solar Plexus heeft vele lagen. Opvoedtips voor emotionele ouders en kinderen. Kortom een rijke en leerzame dag vol nieuwe connecties, waar we nog lang over zullen napraten! 

*** SPECIAL GUEST! ***

Sjoukje de Haas over feminine energy

Sjoukje De Haas, met wie ik onlangs een podcast opnam over emoties, seksualiteit en vrouwelijkheid, zal jullie komen inspireren op zaterdag 5 oktober. Ze heeft de gave om te empoweren en is een emotionele Generator 6/2, een  authentiek rolmodel, die je echt een keer in je aura wil hebben gevoeld;) Superblij dat zij erbij is! Sjoukje is een ervaren businesscoach en zal de deelnemers ook meenemen in dat verhaal. 

Aanmelden EMODAY 5 oktober (vrijblijvend)

De tijden zijn waarschijnlijk van 10u tot 16u en het exacte programma en de ticketprijs wordt bekendgemaakt zodra de locatie rond is. Hier kun je je vrijblijvend aanmelden om een email te ontvangen zodra er meer nieuws is!