• Human Design Systeem
  • Onderwijsvernieuwing
  • HSP / HB
  • Bewustwording
  • Science & Spirituality

"I train wolves, not sheep" -Ra Uru Hu

Je kan bij mij terecht voor een individuele Human Design analyse van ca 2 uur waarin ik je design analyseer en uitleg. Ook mag je me de gegevens van een of meerdere mensen sturen, zodat ik de wisselwerking tussen jullie meeneem in het verhaal. Soms kan het verhelderend zijn om de designs van je ouders te kennen. Het kan veel verklaren van je eigen conditionering. Maar ook ten aanzien van je (ex) echtgenoot of vriend (in). Mensen zijn na afloop van zo'n analyse vaak in staat een volgende stap te zetten. Het ontstane begrip voor het gedrag van de ander geeft ruimte en compassie.  

 

Na afloop ontvang je een uitgebreid op maat gemaakt document van ca 25 pagina's, waarin alles helder en overzichtelijk wordt beschreven. Als voorbereiding op de sessie duik ik diep in je design om te ontdekken waar je belangrijkste thema's liggen. De informatie is veelomvattend en meestal vallen de kwartjes ook nog maanden later, dus met een schriftelijk document is het mogelijk om alles terug te lezen. En de sessie wordt opgenomen zodat je de audio altijd terug kan luisteren.

 

Je mag me natuurlijk ook eerst even mailen, appen of bellen als je specifieke vragen hebt. Als je dat wil, kijk ik tevens naar de familiedynamiek of de relatie met je geliefde, een kind of een vriend(in). Dit geeft mooie extra inzichten die voor jouw persoonlijke bewustwordingspad ook heel waardevol zijn.

 

- Strategie (type) & Autoriteit 

- Definitie, waar zit je levensenergie

- Uitleg van de 9 centers en hoe ze voor jou werken

- Talenten & uitdagingen (zelf en niet-zelf) 

- Profiel, wat is je rol in het leven

- Levensdoel (Incarnation cross)

- Korte relatie analyse / familiedynamiek

 

Na afloop heb je een compleet overzicht van je blauwdruk en de bijbehorende strategie en autoriteit.

De betaling wordt pas na afloop gefactureerd.

een ca 2 uur durende (online) sessie en een 25 pagina's persoonlijk document van jouw unieke blauwdruk

Je bent al bekend met de basis, en zoekt naar verdieping en inzichten.

Ca 1 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over jezelf, of een ander. Relatie (geliefde of kind) coaching.