Workshop

Verdiepende Human Design Workshop voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs 

Centraal staat jouw unieke Human Design, je blauwdruk. Wie ben je? Wat kan je? Waar zit je levenskracht? Welk werk past bij je? Wat straal je uit? Ben je iemand voor wie het gevoel van doorslaggevend belang is? 

Thema's die aan de orde komen:

-Wat is je type? Ben je iemand die beter even kan wachten voor te handelen? Ben je iemand die eerst gezien moet worden of ben je een initiator? Ben je een barometer voor de sfeer in de groep? Heb je veel energie om dingen te doen, ben je de persoon die er is om de mensen en processen te begeleiden, of degene die observeert? 

-Wat is jouw rol in de wereld? Is het meer naar buiten of naar binnen gericht? Heb je veel invloed op anderen, maak je makkelijk contacten of focus je graag op details en doe je (intern) onderzoek?

-Hoe neem jij het beste beslissingen? Op welke manier kan je lichaamsintelligentie inzetten?

- Welke overtuigingen belemmeren je? Hoe bewust ben je? En hoe zien anderen jou? Wat straal je uit?

- Ben je iemand die goed alleen werkt of liever in een team? Hoe sociaal of individueel ben je? 

- Ligt jouw focus op ondersteunen of vooral je eigen weg gaan? 

- Heb je van nature doorzettingsvermogen of kan je beter niet te veel beloven? Hoe zit het met je focus? 

- Ben je degene met de originele en briljante ideeën of ben je juist degene die de selectie maakt?

- Hoe zit het met je emoties? Wil je weten wie liever de confrontatie vermijdt en wie deze juist aangaat? Hoe belangrijk is passie voor je levensgeluk?  

Op maat gemaakt programma

De workshop kan zo uitgebreid of diepgaand worden als gewenst! Het leukste is om het experiment wat Human Design is, aan den lijve te  ondervinden en mensen kennis te laten maken met waar hun levenskracht zit en waar niet, en te laten oefenen met innerlijke respons. Aandachtsoefeningen om de niet-zelf mind te leren kennen. Het is hoe dan ook een inter-actief programma. Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor andere verbindende thema's. Of een speciaal voor een team samengesteld programma. Wie kunnen er op basis van hun design goed samenwerken en wie beter niet? Ieders belemmerende overtuigingen zijn ook heel mooi zichtbaar in je Human Design.  

Neem contact op, ik vertel je graag meer!

Gemiddeld duurt een workshop 3 à 4 uur (dagdeel) maar kan eventueel verlengd worden. Jullie zijn welkom bij mij in Almelo (zie foto) maar locatie is altijd in overleg.

 

De workshop is ook goed te integreren als onderdeel van een (spiritueel) retreat programma op locatie, yogareizen of andere inspirerende bijeenkomsten. Voor scholen maak ik aangepaste programma's, afhankelijk van de leeftijd van kinderen en de duur van het programma.

 

In de wereld waar het groepsdenken en de 'one size fits all' normaal is, kan Human Design je perspectief 180 graden veranderen en je inzicht geven in jouw unieke zelf!

 

Met strategie en innerlijke autoriteit sta je sterk om correcte -als jezelf- beslissingen te nemen.

Prijs op aanvraag.