• Human Design Systeem
  • Onderwijs
  • HSP / HB
  • Grote Mensen Doen Alsof
  • Science & Spirituality

Individuele readings

 

Ik bied verschillende producten aan:

 

1. Foundation Reading +

2. Basic Foundation Reading

3. Consult op maat

4. Workshops

"I train wolves, not sheep" -Ra Uru Hu

1. Foundation reading +

Je kan bij mij terecht voor een Foundation Human Design reading + van ca 2,5 uur waarin ik je design analyseer en uitleg op de manier zoals ik het in de internationale opleiding geleerd heb van Ilse Sendler, één van de eerste studenten van Ra Uru Hu. Wat zijn de pijlers van zo'n reading?

- Strategie (type) & (innerlijke) Autoriteit 

- Definitie, waar zit je levensenergie

- Uitleg van de 9 centers en hoe ze voor jou werken

- Talenten & uitdagingen (zelf en niet-zelf) 

- Profiel, wat is je rol in het leven

- Levensdoel (Incarnation cross)

Na afloop ontvang je een uitgebreid op maat gemaakt document van ca 25 pagina's, waarin alles helder en overzichtelijk wordt beschreven. Als voorbereiding op de sessie duik ik diep in je design om te ontdekken waar je belangrijkste thema's liggen. De informatie is veelomvattend en meestal vallen de kwartjes ook nog maanden later, dus met een schriftelijk document is het mogelijk om alles terug te lezen. En de sessie wordt opgenomen zodat je deze altijd terug kan luisteren.

 

Als je specifieke vragen hebt kan je me die mailen. Misschien zoek je naar antwoorden in een relatie met je geliefde, een kind of een vriend(in). Dit geeft mooie extra inzichten die voor jouw persoonlijke bewustwordingspad ook heel waardevol zijn. Soms kan het verhelderend zijn om de designs van je ouders te kennen. Het kan veel verklaren van je eigen conditionering. Mensen zijn na afloop van zo'n analyse vaak in staat een volgende stap te zetten. Het ontstane begrip voor het gedrag van de ander geeft ruimte en compassie.  

 

Met deze reading heb je een compleet overzicht van je blauwdruk en de bijbehorende strategie en autoriteit, maar ook algemene kennis over de werking van de centers en het systeem. Bovendien geef ik extra informatie, over een onderwerp waar je meer over wil weten, zoals variabelen of een Return. De Human Design Foundation + reading is zeker aan te raden als je van plan bent de opleiding te doen, of Human Design wil gebruiken in je (coachings)praktijk. 

 

2. Basic Foundation Reading

In plaats van een uitgebreide foundation reading kan je ook kiezen voor een Basic Foundation Human Design reading, deze is iets korter en minder uitgebreid. Dit is een maximaal 1,5 uur durende (online) sessie waarin alle pijlers van je design besproken worden. Deze reading geeft je alles wat je nodig hebt om je eigen functioneren te begrijpen en het experiment te starten.

- Strategie (type) & (innerlijke) Autoriteit 

- Definitie, waar zit je levensenergie

- Uitleg van de 9 centers en geactiveerde poorten

- Talenten & uitdagingen (zelf en niet-zelf) 

- Profiel, wat is je rol in het leven

- Levensdoel (Incarnation cross)

 

3. Consult op maat / relatietherapie

Tot slot is het mogelijk een los Human Design consult te boeken van ongeveer 60 minuten voor mensen die al een reading hebben gehad en een specifieke hulpvraag hebben ten aanzien van zichzelf of partner, kind, familielid etc. Ben je al wat verder in je experiment en heb je specifieke vragen? Ik ga in deze sessie dieper in op enkele onderwerpen die je zelf kan aangeven, maar je kan je ook laten verrassen. In mijn opleiding heb ik geleerd om relaties te analyseren. Met Human Design kan je zien waar de overeenkomsten en de verschillen zitten en krijgen partners inzichten over zichzelf maar vooral ook elkaar. Hierdoor ontstaat een heel nieuw perspectief en zullen veel kwartjes vallen. Over het algemeen zijn drie gezamenlijke sessies voldoende om jullie relatie goed in kaart te brengen. Je kan ook denken aan een Solar Return (wat staat me het volgende levensjaar te wachten?) of een Uranus oppositie reading (midlife, thema's na je veertigste) en speciaal voor 6e lijn profielen bied ik een Saturn of Kiron Return aan. 

 

Groepsactiviteit

4. Workshops voor een team, klas of vriendengroep, meer info

Jouw unieke blauwdruk!

Human Design Analyse / Foundation reading

€ 150,00
Jouw unieke blauwdruk!
Jouw unieke blauwdruk!

Human Design Analyse / Foundation reading

€ 150,00

Een ca 2,5 uur durende (online) sessie en een 25 pagina's persoonlijk document van jouw unieke blauwdruk. Alle pijlers komen uitgebreid aan bod, Type, Profiel & Levensbestemming, Strategie en Autoriteit, Definitie en de niet-zelf mind. Ook zullen alle centers besproken worden en hoe ze voor jou werken. Deze reading is voor iedereen die zichzelf diepgaand wil leren kennen en in het bijzonder aan te raden als je van plan bent de opleiding te doen, of Human Design wil gebruiken in je (coachings)praktijk. 

Door de bestelling te plaatsen, koop je nog niets, en verplicht je je nergens toe, maar neem ik contact met je op via de email om een afspraak te plannen. Betaling vindt plaats achteraf.
Je mag me ook rechtstreeks een bericht sturen of appen. 

75-90 minuten durende (online) sessie van jouw unieke blauwdruk. Deze reading geeft je alles wat je nodig hebt om je eigen functioneren te begrijpen en het experiment te starten. 

Door de bestelling te plaatsen, koop je nog niets, en verplicht je je nergens toe, maar neem ik contact met je op via de email om een afspraak te plannen. Betaling vindt plaats achteraf.
Je mag me ook rechtstreeks een bericht sturen of appen. 

Je bent al bekend met de basis, en zoekt naar verdieping en inzichten.

Ca 1,5 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over jezelf, of een ander.
Relatie (geliefde of kind) coaching.