• Human Design Systeem
  • Onderwijs
  • HSP / HB
  • Grote Mensen Doen Alsof
  • Science & Spirituality

Individuele readings

 

Ik bied verschillende producten aan:

 

1. Foundation Reading 

2. Consult op maat

3. Workshops

"I train wolves, not sheep" -Ra Uru Hu

1. Foundation reading 

Je kan bij mij terecht voor een Foundation Reading van ca 2,5 à 3 uur waarin ik je design analyseer en uitleg geef over je energetisch functioneren. De sessie kan bij mij in Almelo, of in twee verschillende online meetings plaatsvinden. Bij de Foundation reading ben ik vooral aan het woord want voor het startpunt van je Human Design experiment is het essentieel dat je de basisinformatie volledig ontvangt. Er is ruimte voor vragen maar minder dan in een vervolgconsult.  Ik heb de opleiding tot Analyst gedaan via de internationale school van HD professionals Ilse Sendler en Martin Grassinger.

Wat zijn de pijlers van de Foundation Reading?

- Strategie (type) & (innerlijke) Autoriteit 

- Definitie, waar zit je levensenergie

- Uitleg van de 9 centers en hoe ze voor jou werken

- Talenten & uitdagingen (zelf en niet-zelf) 

- Profiel, wat is je rol in het leven

- Levensdoel (Incarnation cross)

Na afloop ontvang je een uitgebreid persoonlijk document van ca 25 pagina's, waarin alles helder en overzichtelijk wordt beschreven. Als voorbereiding op de sessie duik ik diep in je design om te ontdekken waar je belangrijkste thema's liggen. De informatie is veelomvattend en meestal vallen de kwartjes ook nog maanden later, dus met een schriftelijk document is het mogelijk om alles terug te lezen. En de sessie wordt opgenomen zodat je deze altijd terug kan luisteren.

Met deze reading heb je een compleet overzicht van je blauwdruk en de bijbehorende strategie en autoriteit, maar ook algemene kennis over de werking van de centers en het systeem. 

 

2. Vervolgconsult of consult op maat  

Tot slot is het mogelijk een Human Design consult te boeken van ongeveer 60 minuten voor mensen die al een reading hebben gehad en een specifieke hulpvraag hebben ten aanzien van zichzelf of partner, kind, familielid etc. Ben je al wat verder in je experiment en heb je specifieke vragen? Misschien zoek je naar antwoorden in een relatie met je geliefde, een kind of een vriend(in). Human Design geeft mooie extra inzichten die voor jouw persoonlijke bewustwordingspad heel waardevol zijn. Soms kan het verhelderend zijn om de designs van je ouders te kennen. Het kan veel verklaren van je eigen conditionering. Mensen zijn na afloop van zo'n analyse vaak in staat een volgende stap te zetten. Het ontstane begrip voor het gedrag van de ander geeft ruimte en compassie.  Ik ga in deze sessie(s) dieper in op enkele onderwerpen die je zelf kan aangeven.

 

Groepsactiviteit

3. Workshops voor een team, klas of vriendengroep, meer info

Jouw unieke blauwdruk!

Human Design Analyse / Foundation reading

€ 175,00
Jouw unieke blauwdruk!
Jouw unieke blauwdruk!

Human Design Analyse / Foundation reading

€ 175,00

Een ca 2,5 uur durende (online) sessie en een 25 pagina's persoonlijk document van jouw unieke blauwdruk. Alle pijlers komen uitgebreid aan bod, Type, Profiel & Levensbestemming, Strategie en Autoriteit, Definitie en de niet-zelf mind. Ook zullen alle centers besproken worden en hoe ze voor jou werken. Deze reading is voor iedereen die zichzelf diepgaand wil leren kennen en in het bijzonder aan te raden als je van plan bent de opleiding te doen, of Human Design wil gebruiken in je (coachings)praktijk. 

Door de bestelling te plaatsen, koop je nog niets, en verplicht je je nergens toe, maar neem ik contact met je op via de email om een afspraak te plannen. Betaling vindt plaats achteraf.
Je mag me ook rechtstreeks een bericht sturen of appen. 

Je bent al bekend met de basis, en zoekt naar verdieping en inzichten.

Ca 1 uur durende (online) sessie vanuit een specifieke hulpvraag over jezelf, of een ander.
Relatie (geliefde of kind) coaching. 

 

Persoonlijk document van je Lichaamsgrafiek, waarin wordt uitgelegd hoe jij energetisch functioneert. Je Type, Autoriteit, Strategie, Profiel, Definitie (kanalen), Poorten en een overzicht van de Centers. De informatie is diepgaand. 

In het ongeveer 25 pagina's tellende Word document krijg je een totaalbeeld van jouw blauwdruk, de kwaliteiten en valkuilen, geen standaard teksten maar mijn eigen werk op basis van de lessen (audio's / video's) van Ra Uru Hu en wat ik geleerd heb in de opleiding.