IBIZA SESSIES

Tussen 23 en 29 april 2024 geef ik weer een aantal IBIZA empowering Human Design sessies! Ik ben als spreker uitgenodigd bij het Human Design Zelfliefde Retreat van Lara Human Design (echte aanrader trouwens!) en heb er een paar dagen aan vastgeplakt. Mocht je toevallig aanwezig zijn op het eiland dan kunnen we ook live in aura afspreken bij een van de rustige baaitjes of in een gezellig koffietentje in Santa Eularia! 

Als je al wat verder bent in je experiment...

Voor iedereen die al enige tijd bezig is met de-conditioneren en nu een beetje vastloopt. In ca. een uur tijd gaan we samen een niveautje dieper in je Human Design. Wat is de samenhang tussen de pijlers van je blauwdruk? Als intuïtieve en emotioneel bewust rolmodel/kluizenaar (6/2) met de levensmissie van Onderwijs/Opvoeding, en afgestemd op 'het veld', krijg je van mij precies datgene te horen dat je nodig hebt! 

Wat belemmert jou?

Wat vraagt jouw specifieke aandacht, waar mag je meer bewust van worden? Welke poorten en planeten spelen welke rol in jouw leven? Wat is je core wound en welk thema herhaalt zich op het gebied van emoties? Waar mag jij nog groeien emotioneel gezien zodat je het grote talent, jouw verborgen schat, mag gaan zien en ontwikkelen? Aan welke basisvoorwaarden moet eerst worden voldaan, op basis van je blauwdruk, voordat je kan groeien in je bewustzijn en jouw ontwikkeling een duwtje in de goede richting krijgt? Ik leg je uit waar je grootste uitdagingen zitten en wat jouw aandacht vraagt. We kunnen in de sessie dieper ingaan op een bepaald thema, iets wat jij zelf aandraagt. Het kan gaan over je levenspad, een (moeizame) relatie waar je inzicht in zoekt. Of misschien wil je graag een reading over je kinderen, zodat je ze beter kunt begeleiden. 

Op deze foto uit 2008 was ik voor de tweede keer op Ibiza en had nog nooit van Human Design gehoord! Ik ben nu ruim 15 jaar ouder, maar gelukkig ook een stukje wijzer geworden;)  Die wijsheid deel ik nu graag met anderen, om zo samen de wereld een stukje mooier te maken...

Hoe werkt het?

1. Vul onderstaand formulier in, hier kun je kiezen voor een dag(deel) en per email maken we de definitieve afspraak. Meerdere sessies zijn natuurlijk ook mogelijk, daarvoor geldt een aangepast tarief! En in het geval dat je op het eiland woont of verblijft: we kunnen ook een live-sessie boeken. *De speciale prijs voor een sessie van een uur komt op € 85 en twee sessies € 150 (ex btw). 

2. Je ontvangt een link om het ticket te kopen of bestelt direct hier. Wie het ticket reeds betaald heeft, krijgt voorrang. 

"Een reading van Barbara is zoveel meer dan een Human Design sessie. Het is mindblowing, intens en diepgaand. Vooral de intuïtieve manier waarop ze werkt, is indrukwekkend." De mooie woorden van een cliënt na een sessie in de Human Design winkel van Sabine (House of Bien, Heemstede). Tja... ik weet niet hoe ik het weet, maar het gebeurt gewoon.

Inschrijfformulier IBIZA sessie

Speciale aanbieding!

Human Design sessie (Ibiza session)

€ 125,00
Speciale aanbieding!

Human Design sessie (Ibiza session)

€ 125,00

Deep Dive (online) reading van 60 - 90 minuten, op het magische eiland Ibiza. Vul ook het formulier in voor beschikbaarheid.