• Human Design Systeem
  • Bewust ouderschap
  • Onderwijs
  • Relaties
  • Grote mensen doen alsof

Symposium "Human Design Onderwijs & Ouders"

Samen met Maartje Moekotte Coaching organiseert Educate the Heart 28 en 29 september 2023 een Human Design evenement op een mooie locatie in Twente. Centraal staat het thema Human Design & kinderen. Differentiatie en zelfkennis: waarom is het zo nodig in ons onderwijssysteem? Hoe kan Human Design ouders helpen de gebruiksaanwijzing van hun kind te begrijpen? Wat zouden alle leerkrachten moeten weten over de verschillende auratypes en profielen? Tijdens dit 24 uur-symposium verkennen we nieuwe manieren van onderwijs en ouderschap aan de hand van Human Design, maar leren we ook over onszelf en van elkaar. 

Wat kun je verwachten?

Het symposium is verbindend, informatief en ervaringsgericht. Een van de doelen is om leerkrachten en schoolleiders in contact te brengen met (Human Design) coaches en ouders die de potentie zien van het systeem voor onderwijs & opvoeding.

Je gaat kennis maken met een schoolleider die het systeem al geïntroduceerd heeft op haar school en met een studente psychologie die dankzij Human Design haar studierichting heeft gevonden. Er komt een leerkracht uit het basisonderwijs die tevens Human Design expert is en een visie heeft over de manier waarop het systeem als observatie-instrument ingezet zou kunnen worden. Deze plenaire sessie wordt geleid door de inspirerende en energieke Maartje Moekotte, vitaliteits-, Human Design- en bewustzijnscoach.

Gezamenlijke droom

En naast alle interessante sprekers, zijn er ervaren Human Design trainers aanwezig om de deelnemers mee te nemen in hun blauwdruk. Barbara Le Noble, auteur Grote mensen doen alsof en organisator van dit event, heeft het levenspad van Educatie en zet zich met hart en ziel in voor het welzijn van kinderen. "Ik kijk zo uit naar dit samenzijn met gelijkgestemden, om iets bij te dragen aan onze gezamenlijke droom: een onderwijssysteem waar kinderen tot bloei komen en waar aandacht is voor alle aspecten van het mens-zijn."

Schoolleider Yvonne Overgoor en auteur Barbara Le Noble

Op donderdagavond vindt de informele kennismaking plaats en daar worden de eerste zaadjes geplant. Op de vrijdag gaan we vervolgens aan de slag met de theorie, ervaring en het experiment! Het wordt een programma dat zowel informatief als interactief is. Jouw eigen design staat centraal en onder begeleiding van ervaren Human Design professionals kom je wat laagjes dieper bij jezelf. 

Persoonlijk leiderschap

Leiding geven aan de transformatie van een schoolsysteem, vraagt namelijk allereerst om persoonlijk leiderschap; weten wie jíj bent, wat jou drijft en waar jij voor staat. Het vraagt ook om een holistische blik op de samenleving en de mens in het algemeen. Het vraagt om nieuwe perspectieven en Human Design biedt de mogelijkheid anders te gaan kijken. Ben jij bereid eerlijk naar jezelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die je maakt?

Praktisch

Het evenement vindt plaats bij het sfeervolle en artistieke RustTheater in Twente. Er zijn bij het RustTheater zelf 8 airstreams te boeken voor de speciale prijs van 130 euro (inclusief ontbijt). Je kunt er met twee personen in slapen. In de omgeving zijn nog andere overnachtingsmogelijkheden tegen gunstige tarieven. Een tweepersoonskamer in een nabijgelegen hotel kost gemiddeld 75 euro. Het toeristische Ootmarsum heeft veel hotels en B&B's, maar ook in Tubbergen of Almelo zijn meer dan voldoende mogelijkheden.

Financiën

De kosten voor dit 24 uurs programma bedragen € 149 (exclusief 21% btw). Er is plaats voor maximaal 50 personen. UITVERKOCHT

 

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten! Liefs, Maartje & Barbara