• Human Design Systeem
  • Bewust ouderschap
  • Onderwijs
  • Relaties
  • Grote mensen doen alsof

Het leven van een Rolmodel Kluizenaar

Educate the Heart organiseert 25 november 2023 een Human Design 6/2 evenement op een mooie locatie centraal in Nederland, exclusief voor iedereen met het 6/2 of 6/3 profiel. 

 

Wat maakt ons leven zo anders dan die van de andere profielen?Waarom is het soms zo lastig voor de 6-persoonlijkheid om gewoon mee te doen met de rest? Wat is de mechanische achtergrond van deze lijnen, welke kwaliteiten en uitdagingen gaan ermee gepaard? Hoe kan Human Design helpen onszelf beter te begrijpen? Hoe komen we op het pad van onze levensmissie en waarom is authentiek leven voor ons extra belangrijk? Wat verandert er in de toekomst voor ons met de nieuwe achtergrondfrequentie in de zesde lijn?

Een reünie

Ra had het weleens over de speciale relatie die mensen met het 6/2 profiel met elkaar hebben. Iedere 6/2 die een andere 6/2 tegenkomt in zijn  leven, kent deze al vanuit een eerder leven. Die karmische band is heel speciaal voor ons, vandaar dat dit event ook wel "de Reünie' kan worden genoemd! Deze samenkomst zie ik dan ook als enorm verbindend.

Herkenning

In mijn boek heb ik een stukje geschreven over de geboorte van mijn zoon, ook een 6/2, en hoe speciaal dat moment was, toen ik hem voor eerst écht aankeek. Ik kende hem al, dat was zo'n bijzondere ervaring! Ook heb ik de ervaring van een ontmoeting met een man, die ook 6/2 bleek te zijn en direct al heel bekend voelde. Later werd duidelijk dat hij mijn vader was geweest in vorige levens. 

Fragment uit Grote mensen doen alsof:

Toen ik voor de eerste keer moeder werd en het leven schonk aan een mooie zoon, gebeurde er naast het wonder van de geboorte nóg iets bijzonders. Ik zou het wel een spirituele ervaring willen noemen.

Na de hectiek van bevallen, familiebezoek, bijkomen en eerste borstvoeding geven, bleef ik samen met de kleine een nachtje in het ziekenhuis. Mijn zoon lag in een doorzichtige wieg naast mijn bed. Als de dag van gisteren herinner ik me het moment dat ik midden in de nacht wakker werd en half wakker, half slapend mijn ogen opendeed. Ik keek naast me, naar het bedje waar mijn pasgeboren kindje lag en zag de mooiste ogen van de wereld, die mij doordringend aankeken. Grote, donkere kijkers; oneindig diep... Een golf van geluk overspoelde mij en er was die ongelofelijke herkenning. Het was vergelijkbaar met het gevoel dat je hebt als je iemand uit je prille jeugd na een half leven ineens weer tegenkomt en direct herkent.

Ik keek mijn kind aan, was oprecht verbaasd en zei: “Hee jij! Daar ben je weer, wat leuk dat jíj het bent!” Ik kon niet geloven dat dit wezentje in mijn leven was gekomen, het was een ontmoeting met een zielsverwant. Al snel werd duidelijk hoeveel hij mij te leren had... 

Wat kun je verwachten?

Het event is verbindend, informatief en ervaringsgericht. Verwacht een dag met gelijkgestemden met een aangeboren natuurlijke wijsheid! Hoe mooi is het om eens onder te elkaar te zijn, onze observaties en inzichten te delen en samen te bespreken hoe we het leven als 6/2 of 6/3 ervaren. Voor een rolmodel gaat het vooral om het voorleven van onze eigen weg. En dat we die authenticiteit vooral mogen zijn. Door dieper in te gaan op je design, kom je erachter wat jou authentiek maakt. Er zullen tijdens de dag meerdere 6/2 Human Design professionals aanwezig zijn die jou kennis laten maken met de diepere lagen in je design.

6/2 kinderen

De eerste ouder van een 6/2 kind heeft me al gevraagd of kinderen ook welkom zijn. Deze optie zou ik zeker open willen laten, want als er een groepje 6/2 kinderen is, kan voor hen een eigen programma worden samengesteld. Onder begeleiding van professionals (ook 6/2) die met ze (buiten) spelen, creatief bezig zijn en hen op speelse wijze kennis laten maken met hun design!

Meer info volgt z.s.m. maar je kunt alvast aanmelden!

Meld je hier alvast vrijblijvend aan!