• Human Design Systeem
  • Bewust ouderschap
  • Onderwijs
  • Relaties
  • Grote mensen doen alsof

"Een bijeenkomst voor iedereen die besmet is met het Human Design virus of kennis wil maken met een revolutionaire methode voor bewustzijn en zelfkennis."

UITVERKOCHT!

om op reservelijst te komen kan je bericht sturen naar barbaralenoble@hotmail.com

ZATERDAG 23 APRIL 2022
Of je nou beginner bent of al een tijdje bezig, na afloop van deze dag zal je een heleboel nieuws hebben geleerd en veel nieuwe mensen hebben ontmoet. Ben je op de hoogte van de basis en zoek naar verdieping? Weet je nog niet zoveel over dit systeem maar lijkt het je razend interessant om jezelf beter te leren kennen vanuit Human Design perspectief? 

 

Misschien ben je een life coach die behoefte heeft aan een methode waar je cliënten mee aan de slag kunnen? Wil je graag véél leren op één dag? 

 

Het wordt een interactieve dag, met voor elk wat wils.

 

Professionals op deze dag: Felicitas Driessen, Sonja Beijering, Nathalie de Keijzer, Linda Brandwijk, Theo Bongers en Barbara le Noble. Allen door IHDS en/of HD Worldwide opgeleid en gecertificeerd.

 

Ook de toepassing in het bedrijfsleven (BG5 en OC16) wordt onderdeel van het programma. Wat is jouw Profit Potential? Misschien werk je al met het Human Design Systeem en zoek je naar manieren om je netwerk uit te breiden. In contact te komen met mensen met dezelfde passie. Kennis op te doen en geïnspireerd worden door verschillende Human Design Professionals in een afwisselend programma.

Voor meer info en programma: https://humandesignsupernova.jouwweb.nl/

Aanmelden - INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

wachtlijst / reservelijst: e-mail naar barbaralenoble@hotmail.com

een productie van Educate the Heart / the Whole Picture