• Human Design Systeem
  • Bewust ouderschap
  • Onderwijs
  • Relaties
  • Grote mensen doen alsof

SYMPOSIUM OF FREQUENCY, IBIZA (11-12 NOVEMBER 2023)

 

Mary Ann about the 6/2 & 6/3 Symposium of Frequency, November 11-12, Ibiza. Ik zal hierbij aanwezig zijn en uiteraard alle opgedane ervaring en kennis meenemen en delen met de deelnemers aan het Nederlandse 6/2 event! van 25 november.


"Ik herinner me dat Ra op een dag bij mij thuis was. Hij gaf lezingen in mijn slaapkamer. Hij kwam naar buiten en zei: "Je hebt entiteiten in de hoek van de kamer, maar ze zijn onschadelijk". Ik was geschokt. Ik ben niet iemand die dit soort dingen ‘ziet’ en ik heb ook geen toegang tot het onzichtbare rijk.


Ik weet dat er mensen zijn die dat wel hebben. Zo ook een dierbare vriendin. Toen ik haar de link stuurde over de 6/2 bijeenkomst op Ibiza, schreef ze terug en zei dat ze een bericht van Ra had gekregen: “Ra noemde meermaals het woord “belangrijk” met betrekking tot deze bijeenkomst.

Ik voelde de waarheid daarvan in mij. En terwijl ik de fragmenten van Ra over het 6/2 profiel verzamelde, voelde ik dat het bij ons samenkomen niet alleen om ‘ons’ gaat.

Het gaat over de toekomst. Het gaat niet alleen om wat we tegen elkaar zeggen, maar om alles wat onze aura’s met elkaar communiceren. Vroeger zei Ra altijd: ‘let the aura do the talking’. Op de manier die we bij Human Design hebben geleerd, bewegen neutrino's door ons heen. Ze dragen informatie van buiten ons en als ze door ons heen bewegen, pikken ze informatie van binnenuit op.

Met zijn allen samenkomen...Als ik er alleen maar aan denk, krijg ik tranen in mijn ogen. Ik ben niet emotioneel, maar ik heb gezien dat ik tranen krijg van schoonheid of waarheid.

Ik denk dat het in dit geval allebei is. Ik zie de schoonheid en waarheid van wat onze aura's met elkaar zullen communiceren. Wat er zal gebeuren als we samen zijn, weet ik niet. Ik heb geen agenda en geen plannen. Ik wil gewoon de ruimte hebben om samen te ‘zijn’.