• Human Design Systeem
  • Bewust ouderschap
  • Onderwijs
  • Relaties
  • Grote mensen doen alsof

Laat je inspireren door een diepgaande Human Design Reading

Online & live sessies

Vanuit een kleine studio aan de Cala Llonga, met schitterend uitzicht over de zee en kustlijn van Ibiza, werk ik verder aan mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren met Human Design en samen een golf van liefde te creëren. Bij wijze van experiment zit ik 8 dagen op het magische eiland dat mijn hart reeds in 2009 veroverde. In eerste instantie als deelnemer aan het 6/2 Symposium of Frequency van Mary Ann (11/12 nov) en inmiddels is er wat leuks bijgekomen. Ik mag gastspreker zijn bij een HD Retreat van een collega! En van dinsdag tm vrijdag ga ik aan de slag als digital nomad en kun je een Human Design sessie bij me boeken, tegen speciaal tarief! Geniet je een beetje met me mee?

In een uur tijd laat ik je zien, aan de hand van je blauwdruk, wat jou uniek maakt, waar je grootste uitdagingen zitten en wat jouw aandacht vraagt. We kunnen in de sessie dieper ingaan op een bepaald thema, iets wat jij zelf aandraagt. Het kan gaan over een (moeizame) relatie waar je inzicht in zoekt. Of misschien wil je graag een reading over je kinderen, zodat je ze beter kunt begeleiden. 

Ik combineer de bronkennis van Ra Uru Hu met mijn unieke uiterlijke autoriteit, dat een synthese is van diverse mystieke stromingen en mijn eigen transformatie als 6/2. De mechanica van Human Design heeft me de tools gegeven om mensen te doorgronden en mijn bevindingen op een logische manier te delen. Maar het is vooral een aanzet en aanmoediging voor jou om te gaan experimenteren met het systeem. Te ontdekken wat jouw innerlijke waarheid is, je hoeft mij niet te geloven! Het gaat erom dat je eruit haalt wat resoneert met jou en gaat experimenteren met het maken van keuzes vanuit je unieke zijn.

Moeilijk om van mezelf te zeggen dat ik ergens goed in ben... dus des te beter als anderen het doen! 

In onderstaand formulier kun je kiezen voor een dag(deel) en per email maken we de definitieve afspraak. Meerdere sessies zijn natuurlijk ook mogelijk, daarvoor geldt een aangepast tarief! En mocht je toevallig op het eiland wonen of verblijven, dan kunnen we ook een live-sessie boeken! *De speciale prijs voor een sessie van een uur komt op € 80 en twee sessies € 150 (ex btw). De online meeting (zoom) wordt opgenomen en na afloop toegestuurd per email.

JA, ik heb interesse in zo'n exclusieve sessie! VOLGEBOEKT..